Mezei Dániel vs Czollner Gyula Melyik kommentál jobban?
inkább a mezei mint gyula!
de wéber mellé kellene valami igazi kommentátor is végre xD
Egyértelműen Mezei.
Az elején nagyon rossz volt, hogy ő kommentál, de most, hogy telik az idő, úgy megszoktam. Ha kicsit jobban megfigyeljük, néhol van benne Palik "morzsáiból" is. Sok minden történik egy versenyen, szegény Mezei azt sem tudja, hol van a feje, érthető, hogy néha hülyeségeket beszél. Az egy dolog, hogy Mezei fele annyit sem ért az F1-hez, mint Czollner, (pedig ő sem értett olyan hű de sokat) de szerencsére ott van Wéber, aki kisegíti, szóval így még tűrhető is.
Nagyon örülnék, ha Palik visszajönne. Őt senki sem pótolhatja. Még a legunalmasabb versenyeket is baromi izgalmassá tette, és nagyon sokat lehetett rajta szórakozni :D
Szóval szerintem egyértelműen Mezei a jobb kommentátor. Czollner visítozása tűrhetetlen és ahogy azt már előttem említettek, az idióta elméletei is az emberek agyára mehetett. Még szerencse, hogy ott volt Palik, aki szénné oltotta ilyen eseteknél :DDDDD tök vicces volt :D
Én kezdem megszokni Mezeit. Annyira nem is rossz, mint az elején volt. Szóval TEAM MEZEI! :DDD
Kettő közül a Mezei Danit választanám, mert Czollnernél még a papagájom is jobban kommentál.
Véleményem szerint egyiket se engedném a mikrofon közelébe, mert régebben Czollnert Wéber mentette ki, most is Wéber menti meg a Mezeit.
Mezei inkább vezesse a sport híreket, Czollner pedig a magyar autósport magazint...
Mezei és Czollner helyére beraknám a Palik Lacit, mert ő vérbeli kommentátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!