Hát tényleg ennyire agyalágyultak a McLarenesek?! Ezt már nemtudom elhinni,25 pontot dobtak el az i*ióta boxosok végett.
Tudjátok,ezek után lesz a legszebb a győzelem!
Én hiszek Lewisban!:) Nektek is hinnetek kell!!! :) Remélem Anglia mindent megváltoztat és megmutatja,hogy ő a legjobb! :)
Bár én nagyon csalódott vagyok Valencia miatt..... Ennek nem így kellett volna lennie....
Hát persze... Ez nagyon sajnálatos... Szerintem rájuk férne egy komplett csapat csere..... Egyébként szerintem eddig minden versenyen vettek el pontokat Lewistól,kivéve Kanadában......Bár ott is végződhetett volna így.
A lényeg,hogy ezt nem engedheti meg magának a csapat!
Az biztos. :'( Lassan jobban járna a csapat, ha mindig az aktuális helyszín munkanélküli hivatalában keresne szerelőmunkatársakat.
Amúgy én azon kaptam még ideggörcsöt, amikor a múltkori futam után azon örömködtek, hogy a baki ellenére övék volt a leggyorsabb boxkiállás. Ez szép és jó, de ettől még nem kellene többit elcseszni. :/ Azért remélem,hogy legalább a hazai közönség előtt megemberelik magukat.
Ezt én is nagyon remélem. És ha Hamiltonnak ezen megy el a vb,akkor tuti ott hagyja a csapatot....
Én bízok benne,hogy ez nem így lesz! Remélem én is,hogy összeszedik magukat,mert ez hatalmas szívás lesz:( És abba én is belehalnék ha idén nem sikerülne miattuk a vb cím!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!