Jön valaki a V8 Superstars -ra?
Van itt esetleg jelentkező aki kilátogatna a versenyre vasárnap? Július 1.-én lesz a verseny. A nézőtéri belépés ingyenes, a paddock belépő ha szeretnéd 3.000Ft!
Jön valaki esetleg Martfű vagy Szolnok viszonylatban? Beszállnék a benzinköltségbe ha igen. Mivel tömegközlekedéssel nem sűrűn jut ki az ember.
Sajnos én lemaradtam róla... A következő futamukra (Spa-Francorchamps) kaptam ingyen paddock belépőt.. De hát ha a Hungaroringre nem jutok ki mit akarok én Belgiummal? :D Majd legközelebb! :)
A lédizkápos hozzászólónak üzenem hogy szerintem te a CELEB és az AUTÓVERSENYZŐ fogalmával nem vagy tisztában, tudod kik versenyeznek a V8-ban? Régebbi F1-es versenyzők, többek között: Fittipaldi, Mika Salo, Johnny Herbert, Vitantonio Liuzzi, Gianni Morbidelli. Na meg most a Hungaroringre Michelisz Norbert (WTCC) versenyzőt kérték meg hogy "bonyolítsa le" a versenyhétvégét. ;) Szóval ha ezek az emberek neked CELEB-ek, meg összehasonlítod őket a lédizzel, akkor nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!