Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Jön valaki a V8 Superstars -ra?

Jön valaki a V8 Superstars -ra?

Figyelt kérdés

Van itt esetleg jelentkező aki kilátogatna a versenyre vasárnap? Július 1.-én lesz a verseny. A nézőtéri belépés ingyenes, a paddock belépő ha szeretnéd 3.000Ft!

Jön valaki esetleg Martfű vagy Szolnok viszonylatban? Beszállnék a benzinköltségbe ha igen. Mivel tömegközlekedéssel nem sűrűn jut ki az ember.

2012. jún. 23. 15:57
1 2
 1/11 Pityeeesz ***** válasza:
Superstars? :D Az olyan mint a lótuszlédizkáp?
2012. jún. 23. 22:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát... őőő... bocs hogy csúnyát írok, de k*rvára nem. :DDD
2012. jún. 24. 12:18
 3/11 A kérdező kommentje:
A lédizkáposok csak szeretnének V8-as bömbikkel, mercikkel, audikkal veretni a Hungaroringen. :)) Van a V8 Supercars ezen versenysorozat Ausztráliai ők csak Ford -al mennek, valamint van ez a Superstars ők pedig Európában is mennek, különböző márkákkal. :)
2012. jún. 24. 12:20
 4/11 Pityeeesz ***** válasza:
10%
A V8 Supercarsba tudtommal Ford és Holden van, azt ismerem és szoktam is nézni. Szóval ez a szupersztársz akkor valami gagyi koppincs celebekkel? Mondom én hogy lédizkáp.
2012. jún. 24. 12:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát te gyógyíthatatlan vagy... =) Ha nem is ismered ezt a sorozatot, minek hozod egy szintre a lédizf*szommal? Nem értelek. Csak szimplán nem rendeztek jó ideje V8-at a Hungaroringen, most hogy jön sok év után újra, már rögtön gagyi mi? :D

Tehát még egyszer: Ez a sorozat NEM RONCSDERBI (Lotus cup) hanem AUTÓVERSENY! A kettő között van különbség. ;)

2012. jún. 24. 13:21
 6/11 Pityeeesz ***** válasza:

Utána olvastam ez egy gagyi hobbi kupa utcai autókkal amatőr versenyzőkkel. Kb mint a lédizkáp csak nem nők versenyeznek. Az igazi V8-hoz köze nincs.

2012. jún. 24. 13:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem szeretnél te azért ilyen "gagyi hobbikupában" versenyezni. ;)
2012. jún. 24. 16:57
 8/11 Pityeeesz ***** válasza:
10%

Láttam már lédizkápot, és valahogy nem vonz a dolog hogy celebekkel roncsderbizzek ;)

2012. jún. 24. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Én tatabányáról mennék vonattal, hévvel, de ez egy katasztrófa... :) Biciklivel hamarább kijutok, mint tömegközlekedéssel. :D
2012. jún. 27. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Most nézem, egy óra alatt bőven kijutnék, csak ne lenne vasárnap olyan rohadt meleg... egyedül ez tart vissza :D
2012. jún. 27. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!