Jön valaki a V8 Superstars -ra?
Van itt esetleg jelentkező aki kilátogatna a versenyre vasárnap? Július 1.-én lesz a verseny. A nézőtéri belépés ingyenes, a paddock belépő ha szeretnéd 3.000Ft!
Jön valaki esetleg Martfű vagy Szolnok viszonylatban? Beszállnék a benzinköltségbe ha igen. Mivel tömegközlekedéssel nem sűrűn jut ki az ember.
Hát te gyógyíthatatlan vagy... =) Ha nem is ismered ezt a sorozatot, minek hozod egy szintre a lédizf*szommal? Nem értelek. Csak szimplán nem rendeztek jó ideje V8-at a Hungaroringen, most hogy jön sok év után újra, már rögtön gagyi mi? :D
Tehát még egyszer: Ez a sorozat NEM RONCSDERBI (Lotus cup) hanem AUTÓVERSENY! A kettő között van különbség. ;)
Utána olvastam ez egy gagyi hobbi kupa utcai autókkal amatőr versenyzőkkel. Kb mint a lédizkáp csak nem nők versenyeznek. Az igazi V8-hoz köze nincs.
Láttam már lédizkápot, és valahogy nem vonz a dolog hogy celebekkel roncsderbizzek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!