Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Egy nyár alatt fel lehet...

Egy nyár alatt fel lehet készülni egy 7km-es futásra?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3-3.5km-t futok 20perc alatt kb.
2012. máj. 31. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

persze h fel lehet, bár ezt azért több szempontból meg kell figyelni, h képes vagy e rá. Az egyik dolog, mi számít neked futásnak???

Szerencsédre nem nulláról indulsz, tehát van esélyed megcsinálni a 7 km-t. Amúgy nem nagy cucc, ha tudsz parancsolni magadnak, és nem adod fel. Az egész ezen múlik. Igazából ha kocogsz, sztem így is letudod vinni a 7 km-t, gyorsabb tempót nem bírna a lábad, + nem tudom h tüdővel h állsz. De am meglehet csinálni egy nyár alatt

2012. máj. 31. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Bőven. Két kulcsszó van, a rendszeresség és a fokozatosság. Heti 3-4-szer kell legalább futni. Ha egy táv már elég stabilan megvan, növeld először a távot, majd figyelj a sebességre is, és így lehet felfelé lépegetni. Nem kell olyan sok hozzá, ezt 3,5-ről 7-re két lépésben bőven meg lehet tenni, egy lépés meg mondjuk max 1 hónap.
2012. jún. 1. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges! Ajánljak privátba edzéstervet? Én már elég tapasztalt vagyok e téren.
2012. jún. 1. 21:14
 4/4 anonim válasza:
Szórakoztok?:D 7 km-ert 15 évesen lazán lefutottam, azt hiszem valami 40 perc alatt. Az edzésem kb annyi volt rá, hogy részt vettem a tesi órákon.:D
2012. jún. 7. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!