Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan szoktak tankolni a...

Hogyan szoktak tankolni a Forma 1-ben az időmérők során?

Figyelt kérdés
Hamilton büntetésekor jutott eszembe, és arra lennék kíváncsi, hogy már a Q1-ben tankolnak bele és utána teli tankkal mennek végig, vagy időmérőn többször is engedett a tankolás? ÉS VÉLEMÉNYEK A BÜNTETÉSÉRŐL? VANNAK?
2012. máj. 15. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Amikor vissza ér a boxba akkor betolják a garázsba és ott újra megtöltik kb 3-4 körre. Egyébként a büntetése jogos volt hisz előnyt szerzett vele+pont miattuk hozták ezt a szabályt. A mértékkel viszont már nagy baj volt, bőven elég lett volna egy 10 helyes, vagy ha elveszik a Q3-as idejét.
2012. máj. 15. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele. ha csak a q3-ban ment rosszul tankolt autóval, akkor miért vették el az összes idejét? akkor megértem, a az egész időmérő alatt így ment, de szerintem nem. nagyon kitoltak Hamiltonnal:(
2012. máj. 16. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Nem vagyok Hamilton-fan, de logikusan is helyesebb lett volna csupán a Q3 idejét törölni, illetve még ehhez esetleg egy 5 rajthelyes bünti. Pláne, hogy még a 107% kívül teljesítő Karthikeyant is elé sorolták, holott a szabályok szerint ő el sem rajtolhatott volna.
2012. máj. 18. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
felháborító amit művelnek! ezzel is csak Hamiltonnal csesznek ki direkt!
2012. máj. 18. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!