Atlétika versenyre készülök és amikor futok akkor nagyon fáj a vádlim nem a fáradsággal hanem ezzel van gond mikor husszú távot futok mert nagyon fáj pedig tiszta izom vagyok és tökéletes a testsúlyom PLS hogyan fussak?
Figyelt kérdés
Tényleg mindig csak a vádlim és a lábszáram vagy esetleg néha a talpam bokám achillesem fáj. és arra várok tippeket h mit csináljak a lábammmal hogyan melegítsek be vagy hogyan is fussak?2012. ápr. 22. 17:50
1/9 anonim válasza:
Igyál többet, fogyasszál több sót (magnézium, kalcium, kálium), használj jó állapotú, nem lestrapált futócipőt (sportcipő nem jó), és ha még ezek után is fáj, gyere el hozzám, és kimasszírozom.
2/9 A kérdező kommentje:
XDXDXD kösz amm adidas futócipőm van ami tökjó rám meg nem is régi 2-3 h napos.
2012. ápr. 23. 20:49
3/9 anonim válasza:
Mivel sporotló vagy, felelősséggel csak vizsgálat után lehet nyilatkoni.
Amúgy lábproblémás sportolókkal foglakozom és azt tapasztalom, hogy sokszor több mozaikból áll össze, hogy mitől is van a panasz. Ha gondolod írj rám, aztán megbeswzéljük :)
4/9 anonim válasza:
A sóhiány okozhat fáradságot, görcsölést a lábban. Szerintem szerezz be egy kompressziós zoknit is, sokat segít!
5/9 anonim válasza:
nem lehet hogy túlerőltetted? az első válaszoló gyakorlatilag leírt mindent amit lehet vele tenni
6/9 anonim válasza:
csonthártyagyulladás, én is versenyszerűen atletizálok, tudom milyen érzés, nagyon szar, pihentetni kell, orvosnak megmutatni
7/9 anonim válasza:
Csonthártyagyulladás, vádliban? Ilyenről még nem hallottam.
9/9 anonim válasza:
Van, csak a csonthártyagyula tipikusan a sípcsont elülső részén jelentkezik, plusz talp-boka-achillesfájdalomról is írt a kérdező. De persze nem kizárt, csak mondom, engem meglep, mert ilyenről még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!