Szerintetek ki a legjobb pilóta az F1-ben?
Raikkonen egy túlhájpolt középszer, Hamilton viszont verhetetlen lehetne ha fejben ott lenne, de az utóbbi években nagyon szétcsúszott és inkább a celebkedés köti le az energiáját, és nem hiszem hogy innen vissza tud jönni.
Inkább Alonso, Button és Vettelt mondanám a legjobbnak, mindhárman kiemelkednek valamiben, és igaz rájuk, hogy nehéz helyzetben is tudnak villantani ami az általad említett kettőről egyáltalán nem lehet elmondani.
"Raikkonen egy túlhájpolt középszer, Hamilton viszont verhetetlen lehetne ha fejben ott lenne, de az utóbbi években nagyon szétcsúszott és inkább a celebkedés köti le az energiáját, és nem hiszem hogy innen vissza tud jönni.
Inkább Alonso, Button és Vettelt mondanám a legjobbnak, mindhárman kiemelkednek valamiben, és igaz rájuk, hogy nehéz helyzetben is tudnak villantani ami az általad említett kettőről egyáltalán nem lehet elmondani."
Én Kiminél inkább azt vettem észre, hogy ő csak akkor hajt, ha van értelme. Hamilton-t hiába ostorozzák ennyire (ez a média hatása mellesleg), tavaly ugyanúgy 3 futamgyőzelmet hozott mint Button, ezen a szinten a pilótáknak pedig már teljesen mindegy, hogy 3. vagy 5. a pontversenyben. És honnan kellene visszajönni srácok? 2-ből 2 időmérőt megnyert idén, komolyan azt hiszitek, hogy neki már vége mert egy kicsit celebkedik? Alonso a legkiegyensúlyozottabb, ehhez nem fér kétség, Button a legokosabb! Vetti tavalyi VB győzelméről pedig mindent elmond az eddigi két futam. Az F1-ben nincsenek csodák, és szerintem ő volt az előző idényben a leginkább túlhájpolva. Mindenki azt jósolta, hogy itt az új Schumi stb, fenét... pedig a RedBull most is topcsapat, csak épp nem fényévekkel jobb mint a többi, hanem hasonló.
Kérdésre válaszolva, a jelenlegi mezőnyben szerintem Alonso (és nem minden idők legjobb pilótája, hanem ebben az érában). Miért? Mert szinte minden évben tényező a világbajnokságban, még egy ilyen szar ferrarival is. 2szeres vb, de 3 csapat színeiben is volt már harcban a világbajnokságért! Mindig tudja a maximumot hozni, 11 f1-es szezonból mindössze 3 volt amikor nem tudott futamgyőzelmet szerezni, ebből egy a Minardi-nál ami a mai Hispania-nak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!