Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mért mondják minden Vettelesre...

Mért mondják minden Vettelesre, hogy "divatdrukker"?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 07:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mert amíg sehol nem volt senki nem drukkolt neki
2011. okt. 27. 07:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az aktuális világbajnok szurkolói mindig, minden sportágban divatdrukkerek. Egyrészt mikor valaki világbajnok lesz, rögtön megnő a népszerűsége és olyanok is neki kezdenek szurkolni, akik korábban nem érdeklődtek a sport iránt, másrészt pedig valamivel muszáj bosszantani a többi szurkolót, még ha nem is véresen komoly módon...
2011. okt. 27. 07:54
 3/14 anonim ***** válasza:
A 2.-nak igaza van.
2011. okt. 27. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Jézusom, ez már itt is felütötte a fejét?

Tökmindegy kinek drukkolsz, a sport szeretete (ezen belül most kifejezetten a F1-re gondolok) és tisztelete a legfontosabb.

Természetesen Vettel versenyzői nagyságát senki nem vonja kétségbe. De tény, hogy kb. 1,5 éve van hatalmas rajongótábora.

Azért azt jó tudni, hogy aki ott vezethet, az már elit. Tökmindegy, hogy Vettel, vagy Kobajashi, vagy Barichello, vagy Baumgartner Zsolti. Professzionális vezetők mindannyian, akiket egy vékony hajszál választ el egymástól. Nem véletlenül vannak ott, és van rájuk bízva több tízmilliós technika.

2011. okt. 28. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Azért mert jobbat nem tudnak kitalálni az ellendrukkerek. Mondhatnám Hamiltonosokra hogy divatdrukkerek hisz 2007 előtt "senki" se ismerte aztán hipp hopp nagy tábora lett:)
2011. okt. 28. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Utolsó véleményét osztom.

Már a Torro Rosso-s évében is drukkoltam neki.

Annak szurkolok, aki szinpatikus, és jó.

2011. okt. 29. 23:29
 7/14 anonim válasza:
Gondolom neki "drukkolsz" de az hogy ezt a kérdést feltetted már önmagában is bizonyítja hogy divatdrukker vagy! Ha nem csak vasárnaponta leülnél megnézni egy futamot(mert az nem elég) hanem utánaolvasnál stb... Tudnád hogy ezt nem Vettelke nyerte meg. Bocsánat a szurkolóitól én is szeretem mert igazi babaarcú szőkeherceg de nem a képességei miatt ő a világbajnok. Várom a privát üzeneteket bárkivel boldogan vitábaszállok F1 témában :D ALONSO!!-s lány :D
2011. okt. 30. 23:26
 8/14 anonim ***** válasza:

utolsónak: te vagy a lelkitársam f1 terén , de most komolyan :D

Na majd jövőre a ferrari ha csak feleannyira lesz jó mint a redbull, már lesz esélye Alonsonak a vb-re... (mint tavaly)

2011. nov. 7. 16:58
 9/14 anonim válasza:

Mert tényleg nem tudnak jobbat kitalálni az ellendrukkerek.Másrészt aki a pillanatnyi világbajnoknak drukkol az már divatdrukker.

Amióta csak versenyez én neki (is) drukkolok.Szóval asszem én nem vagyok divatdrukker. Az egész Forma 1-es mezőnyből (számomra) ő a legszimpatikusabb pilóta, és emellett az egyik legtehetségesebb is.

Szóval én azt hiszem én tovább szurkolok a "babaarcú szőke herceg"-nek XD:D

Hajrá Seb!!!

2011. nov. 14. 18:18
 10/14 lee12 ***** válasza:

Vettel nem jó sofőr??? ember nem nézek sok forma 1 et de amennyit láttam abból az jött le hogy ő tud egyedül vezetni onnan

plusz még pár éve amikor massa hamilton döntö futam volt(vb) akkor a végén simán kielőzte hamiltont

2012. febr. 25. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!