Raikkönen vissza fog térni 2012-re az f1-be? vagy később?
20:49!
Te hol élsz?? Mi az hogy Barrichello és Maldonado jobb mint Raikkönen?? Öcsém a forma1 minden idők egyik legjobb pilótájáról van szó!
"de azért valljuk be nagy hiba lenne ha a Williams bármelyik jelenlegi versenyzőjét lecserélné rá. Barichello és Maldonado is klasszisokkal jobb nála."
Azért ez így kicsit erős kijelentés...Barrichello esetében még meg is értem, mert ő tényleg klasszis, még akkor is, ha soha nem lett világbajnok. Na de Maldonado? Kiminek még a cipőjét sem nyalhatná...
Remélem visszajön mivel nagyon jó pilóta és szerintem a williamsnél nem biztos h szenvedni fog jövőre renault motort kapnak és azért a williams elég szép eredményeket söpört be renault motorral :)
Már csak egy olyan autót kel kibírni ami kibírja Raikönnen-t mert volt olyan éve amikor szinte mindig széthullott a kocsija :D
Szerintem Barichelloval jó páros lenne ott de félek h ő lassan abbahagyja :S
utolsó
A Lotusnál fog mivel a csapat jövőre Lotus F1 Team néven indul. A zöld sárga Lotus meg Team Caterham néven;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!