Szerinted mi van most SIMONCHELLIvel?
Figyelt kérdés
Nem nomrális dolog hogy a 21. században vagyunk és semmit nem tudni róla egy órája... Szánalmas...2011. okt. 23. 11:08
1/10 anonim válasza:
Marco Simoncellire gondolsz? Ő életét vesztette.
3/10 anonim válasza:
Sokat keresgéltem neten valami videó után, amit a nézőtérről készítettek - eredménytelenül. Nem tudna valaki belinkelni egyet? Érdekelne mi zajlott a pályán, hogyan helyezték a mentőautóba...
4/10 anonim válasza:
Sajnos meghalt :( már a pályakórházba szállításkor halott volt. állítólag átment 1 kerék a nyakán(a nyoma is látszott)
5/10 anonim válasza:
Mit érezhet a versenyzőtársa, aki véletlenül áthajtott rajta...szörnyű!
6/10 anonim válasza:
Simoncellivel?
Ő kicsoda?
Ja,az a motorversenyző aki tegnap az életét vesztette...
7/10 anonim válasza:
Rossi ment át a nyakán... pont vele volt kifejezetten jóban... borzalmas!
8/10 anonim válasza:
Pontosítás: NEM Rossi ment át a nyakán! A videon is látszódik, hogy Edwards. Tökéletesen tehetetlenek voltak.
Legyen számára könnyű a föld. Ciao, Marco!
Rossi és Edwards sem szólalt meg azóta. Teljes összeomlás. Az ő helyükben sem lennék most. Nem csodálkoznék, ha a Dottore most mondaná azt, hogy vége. Bár nem néznék egy ideig GP-t.
9/10 anonim válasza:
Én azt hittem először hogy a síző Simonchelliről beszélünk.Azt hiszem válaszolnom már nem kell!R.I.P
10/10 A kérdező kommentje:
:(
2011. nov. 1. 19:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!