Vettel szerintetek 2012-ben is Vb bajnok lesz?
09:29
Te biztos valami médium vagy, hogy megtudod mondani ki mire lett volna képes, ha így van, vagy ha úgy van.
Amit meg Hamiltonról írsz, az tiszta vicc.
Azért kapkod össze-vissza, mert érzi, hogy nincs esélye ezzel az autóval, ezért inkább hátrafele lépked versenyen. Lefordítva ezt írtad.:) Ha már nyerni nem tud, akkor inkább tolat. Csak pont az ő autójuk tudta megszorongatni Vettelt. És ha nem ilyen felelőtlen, és nemtörődöm, akkor talán még kellett volna várni pár futamot idén, hogy eldőljön a vb. Egyébként szerintem Hamilton baja az, hogy nem tudott alkalmazkodni a gumikhoz. Vettel is elkente őket Kínában, de megtanulta a leckét. Hamilton nem képes egyenlőre tanulni, és ezért jobb most nála Button is.
De majd meglátjuk mi lesz jövőre.
Addigra Haminak össze kell szedni magát, ha nem akar 2. számú lenni.
Szerintem igen.
De Button-nek is jó esélye van rá.
12:50
Nem kell médiumnak lenni ahhoz, hogy ilyen teljesen egyértelmű dolgokat lásson az ember...Elég csak nyitott szemmel nézni ezt a sportot.
Amit Hamiltonról írtam nagyon rosszul értelmezted pedig úgy gondolom, hogy érthetően írtam le kétszer is:)
Jézusom!
Azt értelmeztem rosszul, hogy Hamilton mionden mindegy alapon mindent belead, ahogy szokta, mégha az a csapat érdeke ellen is van? Mert ezt teszi. Spórolj a gumikkal, menj lassabban. Azért se. Meglett az eredménye ma is.
Mást nem tudok mondani akkor, hogy ha Hamilton szerinted mindent jól csinál azzal, hogy feleslegesen erőlteti a gumikat, mégha a szájába rágják is, hogy nem bírja, hogy nem makacs, hanem szimplán hülye. A kettő közül valamelyik igaz. Mert ha csak duzzog, és nem képes megtanulni együttműködni a csapatával, hogy sikerüljön jól bánni a gumikkal, akkor vagy hülye, vagy makacs.
Ennyi.
De hogy valamit nem jól csinál, az az 5. pozícióból látszik, amit elfoglal a bajnokságban.
Félre ne értsd! Az egyik legjobb pilótának tartom, de most nem viselkedik bajnokként.
Egy szóval se mondtam, hogy mindent jól csinál, ahogy te is mondtad a helyezéséből látszik, hogy nagyon elrontotta az idei évet. De amit írtam nem azt jelenti lefordítva, hogy ha nem tud nyerni akkor inkább tolat, és hátrafelé megy, hanem azt jelenti, hogy minden áron megpróbál előrébb menni még akkor is ha nagyon kockázatos és valószínű rosszul sül el a dolog, de akkor is megpróbálja, mert ha ő nem első akkor neki mindegy, hogy 2. vagy akár 6. Az más kérdés, hogy a csapatnak nem lenne mindegy, ezért viselkedik idiótán szerintem is. Ha meg nem kockáztat ekkorát akkor meg úgyse éri el a célját azaz az első helyet.
Azt aláírom, hogy nem egy nagy bajnokhoz méltóan vezet idén,és ha nem változik meg akkor annak rossz vége lesz. De megváltozik ha reális esélye lesz vb. címet nyerni. Mindig is agresszívabb volt a többieknél, de ennyire nem volt "őrült". Egy jó nagy adag fejmosás, és egy vb. címért harcban lévő autó kell neki, aztán megnyugszik. Legalábbis annyira mint amilyen volt az idei évet kivéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!