Szerintetek Vettel megdönti Michael Schumacher hét VB címét?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert hát ő lett a legfiatalabb egyszeres és kétszeres világbajnok,több más "legfiatalabb ..." rekordot tart,nagyon jó formában van stb.2011. szept. 28. 13:22
11/23 anonim válasza:
Attól függ meddig versenyez még. Szerintem ha olyan 36-37 éves koráig elmegy akkor simán megdöntheti. Csak már 35 év felett lehet nem lesz olyan jó. Necces.
12/23 anonim válasza:
vettel csak akkor tud nyerni ha az első sorból indul..
14/23 anonim válasza:
Ugyan.. láthatjuk, hogy Vettel csak akkor tud nyerni, ha egy jó autó van a segge alatt és ha legalább első sorból indul. Ritkán látni őt előzgetni, ha olyan 7-8. helyen van, szinte tehetetlen. Ha továbbra is világverő autó lesz alatta és sokáig fog még versenyezni, akkor talán olyan 3-4 vb címet még bezsebelhet, de azért erre nincs akkora esély. Jönnek-mennek az új, jobbnál jobb versenyzők és alatta sem lesz még vagy 10 évig ilyen 2011-es RB. Szóval szerintem nincs rá esély, hogy megdöntse Schumi rekordját. Sőt, Schumi rekordját soha, senki nem fogja megdönteni szerintem. Ha Alonso mondjuk 7 évvel fiatalabb lenne, akkor talán ő megdönthetné. Ő az a versenyző, aki rendelkezik Schumi képességeinek néhány morzsájával és képes lenne a nyomaiba érni valamilyen szinten. De mivel az F1-ben nincs "ha", így Alonso sem fogja megdönteni Schumi rekordját. Ahogy Vettel sem, vagy bárki más sem.
15/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A "3-4 vb címet bezsebelhet", azt úgy értettem, hogy összesen lesz neki 3-4, tehát még szerez max. 2-t. A félreértések elkerülése végett! :D
16/23 anonim válasza:
Minden adott. A technika feltámadó félben van, fiatal, és Newey bácsi tud jó autót építeni. Felőlem lehet 8-10szeres bajnok, csak ne sorozatban nyerje meg (4-5 vb folyamatosan)...
17/23 anonim válasza:
csak az a baj hogy ezt 2 vb címet is az autójának köszönheti...és egy olyan jó autóval is csak akkor tud nyerni ha az első két rajtkockából indul..
ha hátrábbról akkor vagy összetöri a kocsit vagy megy szépen és vár hátha kiesnek előle..több vb-t ne nyerjen nem érdemli meg
18/23 anonim válasza:
Nem! Mostanában senkinek nincs rá esélye. Mikor Schumi 7x nyert nem volt ennyi jó pilóta és sokkal nagyobb volt a mezőnybeli különbség. Ráadásul kevesebb csapat volt és csak az első 8 kapott pontot.
19/23 anonim válasza:
Vettelt nem véletlenül hasonlítják a Forma 1 KIRÁLYÁHOZ!
Szerintem van esélye,hogy a 7 VB cím közelébe kerüljön.
Ha most Világbajnok lesz,akkor azt mondom megcsinálja!
20/23 anonim válasza:
Ja a redbull megint bedobta a csaló alkatrészt egyből időmérőt nyertek vettel meg futamot..
Bár lebukna már a redbull..
CSAK REMÉLNI TUDOM HOGY VETTEL NEM NYER TÖBB VB-T!!!!
Ja meg jó lenne ha átmenne más istállóhoz felőlem mehetne a ferrárihoz is csak had lássam mit csinál ott ahol tisztességes autót építenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!