Csak én gondolom úgy hogy Button-nak még mindig nagy esélye van a vb címre?
Figyelt kérdés
Szerintem tényleg lehet még belőle bajnok. Simán kinézem a McLarenből hogy Hamilton-nal minden versenyen kiütteti Vettelt. És így Button-nka csak az a dolga hogy az összes futamot megnyerje. Amire van esélye, mert a Ferrari nagyon gyenge, Webber meg nem tudja Butonn-nal a lépést felvenni. (Szerintem ha Webber-en múlna a vb cím tuti nem támadná Buttont). Szóval szerintem még nem kéne leírni Buttont és a Mclarent. ;)2011. szept. 26. 08:40
1/12 anonim válasza:
Igen, ha Vettel hirtelen úgy dönt, hogy nyugdíjba megy :)
2/12 anonim válasza:
van esélye Buttonak a vb címre kb 1% :D
Sajnos bele kel törődnünk hogy vettel a világbajnok.
3/12 anonim válasza:
Kora reggel mit szívtál? Vettelnek egy egész pontot kell szereznie a hátralévő öt futamon!
Hamilton nem fog roncsderbizni, nem érné meg neki, hogy örökre eltiltsák.
4/12 anonim válasza:
Nagy esély???
Hát esélye még éppen van, de nemhogy nem nagy, hanem egyenesen minimális. Gyanítom, ha Vettel el sem indulna a hátralévő versenyeken, Button akkor se tudná megnyerni mind az 5 futamot...
5/12 anonim válasza:
azt mondták, hogy csak úgy lehet világbajnok, ha a következő versenyeket Vettel egyáltalán nem szerez pontot, Button meg mindet megnyeri, ennek elég kevés az esélye, hiszen eddig majdnem minden versenyt Vettel nyert
6/12 /Anita_'94/ válasza:
Igen, csak Te gondolod úgy.
7/12 anonim válasza:
Nem én is úgy gondolom hogy van esélye.kb. 0,5 %
9/12 anonim válasza:
vettel még ha egyfojtába szerencsétlenkedik, akkor is 1 pontot összegyüjt
10/12 anonim válasza:
Hát multkor majdnem lezuhant a gépe szóval bármi elképzelhető még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!