Daniel Ricciardo vagy Lewis Hamilton?
Ez a kérdés a Marc Webber vagy Pastor Maldonado folytatása? :)
Ricciardót még nem is ismerjük igazán könyörgöm... hogy szeretném, ha egy versenyen vett részt eddig és persze újonchoz méltóan utolsó is lett:)
Hamiltont amúgy régen ki nem állhattam. Nagypofájú, egoista volt. Mostanság néha sajnálom, hogy semmi nem jön össze neki, de saját hibáiból... Sokszor elborul az agya.
Ok, most látom az összes többi kérdést és a hozzászólásaidat:D
Hát én imádom a forma 1et (lány létemre). Írtam is pár kérdésedhez még. De most leírom az én kedvenceimet: VETTEL, JENSON, JAIME :DDD
Egyik kérdésedhez írtad: "Nem csak sorsolásra csináltam ilyen párosokat és mint a foci vb-n ezek még csak a csoportmérkőzések utána lesznek a döntők."
Ezzel csak az a baj, hogy őket nem lehet így összehasonlítani szerintem. Ott van például Webber: tavaly esélyes volt a vb címre, jó kocsival ment, jó eredményeket ért el, még se volt már tavaly se annyi szurkolója, mint Vettelnek az év közepében. Tudom, mert voltam a Hungaroringen és láttam, hallottam milyen állapotok vannak ott:D Webber hiába jó, nem győztes és "kedvenc" típus. Nem olyan, aki lázba hozza az embereket.
De mondjuk ott van Jaime: értetlenkedve álltam tavaly az előtt a Hungaroringen, hogy mennyi szurkolója van, pedig se jó kocsija, se jó eredményei nincsenek. Neki valahogy kisugárzása van. A forma 1ben is vannak a szürke egér típusok (trulli,glock,barichello) akik sose fogják sokra vinni és vannak a nyertes típusok (vettel,alonso,rosberg,hamilton).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!