Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Nico Rosberg vagy Timo Glock?

Nico Rosberg vagy Timo Glock?

Figyelt kérdés
Nevet kérek
2011. júl. 12. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szaros Williamsbe jobb volt Rosberg a sokkal jobb Toyotas Glocktól. Bármikor leveri Rosberg.
2011. júl. 13. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Jaj, már értem. Te a 65%os elvakult Vettel fan vagy xD
2011. júl. 13. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Sokak szerint Rosberg van olyan jo, mint Vettel (szerintem is), Glock csak esoben tud jol menni :)

De a Virginnel esobe se...

2011. júl. 13. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem azért, de az a Virginnek max akkor lenne esélye a többi autóval szemben, ha árvíz öntené el a pályát és tutajként kellene használni. Én azért bizalmat szavazok Glocknak, szóval én őt mondanám.
2011. júl. 18. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jelenjeg Rosberg a legjobb versenyző, én is neki szurkolok. Viszon Glock is nagyon tud, emlékszem, hogy hozott 2. helyeket a Toyotával, most meg ott szerencsétlekedik a Virgin-nel. Szirntem a Mercedes-ben lenne a helye, Schumacher helyett aki csak a helyet foglalja.
2011. aug. 15. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Rosberg
2011. okt. 5. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!