Nico Rosberg vagy Timo Glock?
Figyelt kérdés
Nevet kérek2011. júl. 12. 21:55
11/16 anonim válasza:
Szaros Williamsbe jobb volt Rosberg a sokkal jobb Toyotas Glocktól. Bármikor leveri Rosberg.
12/16 anonim válasza:
Jaj, már értem. Te a 65%os elvakult Vettel fan vagy xD
13/16 anonim válasza:
Sokak szerint Rosberg van olyan jo, mint Vettel (szerintem is), Glock csak esoben tud jol menni :)
De a Virginnel esobe se...
14/16 anonim válasza:
Nem azért, de az a Virginnek max akkor lenne esélye a többi autóval szemben, ha árvíz öntené el a pályát és tutajként kellene használni. Én azért bizalmat szavazok Glocknak, szóval én őt mondanám.
15/16 anonim válasza:
Szerintem jelenjeg Rosberg a legjobb versenyző, én is neki szurkolok. Viszon Glock is nagyon tud, emlékszem, hogy hozott 2. helyeket a Toyotával, most meg ott szerencsétlekedik a Virgin-nel. Szirntem a Mercedes-ben lenne a helye, Schumacher helyett aki csak a helyet foglalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!