Mit szóltok ahhoz amit a Real Madrid csinált az FC Barcelonával?
pártatlanként: nyilván fáj a vereség, de azért a bírok néha tényleg a barcával vannak, és a barca játékosok is jó néhányszor színészkednek
de az is tény, hogy a real tényleg gyengébb volt
Én úgy vártam azokat a meccseket, hogy az valami hihetetlen.Azt gondoltam a foci ünnepe lesz...hát nem kicsit tévedtem.
Pepe kiállítása jogos volt, de Alvest is kiállíttattam volna.
Az, hogy volt pár színészkedés: ugyanannyi volt a Madridnál is. De a sok rugdosásra a Barca válasza az volt, hogy akkor dobáljuk magunkat, ha a jogos sárgákat nem adják meg.(Arbeloa izomból rátaposott Villa lábára, majd ő és Ramos úgy felpattintották a földről, hogy csak na).
Mourinho viselkedését inkább nem kommentálnám, a szánalmas gyenge jelző lenne rá.(unicefet belekeveri? wtf???)
Egyedül az utolsó meccs volt élvezetes, ha az összeshez így állt volna a Real, tényleg lehetett volna fociünnep.
Azon a meccsen a Real uralta a meccset... És élőben is egyértelmű volt hogy ott nem történt szabálytalanság. Ha úgy eltalálja a lábát, akkor az szilánkosra törik...Nem értem, minek kell védeni a barcát, amikor ők sem tiltakoznak... Photoshoppolt videó omg(messi kézzel beütött gólja is photoshoppolt, igen)... http://www.youtube.com/watch?v=MVo9tsLiXBI
Elismerem hogy a barca egy jó csapat... De ha ezt ők is elhinnék magukról, akkor nem kellene csalniuk...
Arbeloa rátaposott Villa lábára?? Előtte meg Villa lerántotta, mert nem ért volna el a labdához... Aztán amikor felállt éppen ott volt a lába hát... Amikor felkapták egyből nem volt baja.
Realos vagyok régóta és nem emlékszem sok olyan esetre, hogy Real-játékos színészkedett volna... Jó, C. Ronaldo, de ő más... Sokat engednek meg a barcások maguknak, szerintem ezzel is mindenki tisztában van...(A Thiago Motta-kiállítás is gyönyörű volt sergio busquets előadásában)
Na, gondoltam, hogy valaki kifogásolni fogja, amit írok.
Ott van pl. Di Maria is, ha elfutnak mellette, összeesik.
Na mindegy, már egyszer leírtam a véleményem, nem fogok itt veszekedni senkivel, annyit nem ér (már) az egész.
Majd meglátjuk hogy alakulnak az elkövetkező meccsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!