Spanyol győzeleeem! Mit szóltok? Én nagyon örülök!
Grat nekik, de szánalmasak voltak egéssz vb-n.
8és fél meccsen mennyi gólt lőttek? Hollandok is balf@szok.
Én is végig nekik drukkoltam,bár elég uncsi meccs volt azt hittem hogy a végén már 11-sek lesznek de hát gólt lőtt espana. :)
második válaszoló neked az intelligenciád meghaladja a képességi szintedet :) probáld ki te,vedd fel,tett youtubera és linkeld be :)
én megmondtam hogy ők győznek :)
(jankusz12 voltam)
szerintem nem érdemelték meg a spanyolok a győzelmet....elég nyögvenylősen jutottek el a döntőig is...amikor paragauy ellen is épphogy tudtak gólt rúgni,meg amúgyis mindneki ellen szenvedtek a legesélytelenebb csaptokkal is,akikkel összekerültek.én úgy érzem,hogy csak a szerencse miatt nyertek,és azért,mert a polip belemászott a ládájukba,aztán ez pszihológiailag is lesúlytotta hollandokat....ha tudnám,hoyg eddig nem tévedett,és is beszartam volna,hogy kikapunk,és szétesik a csapat.
másfelől,meg spanyoloknak szurkolni már divat lett,mert megnyerték eb-t...azért sokakat nemis érdekli,hoyg hoygan nyertek,csak nyertek..
kíváncsi vagyok,hogyha hollandok nyertek volna,akkor hányan szurkolnának nekik a következő eb-n...........
Az utolsónak írom, hogy Paul az EB-n tévedett, mert a németeket jelölte győztesnek és mégis a spanyolok nyertek, szóval ez hülye kifogás.
Lehet, hogy nem ment olyan jól a spanyoloknak, de már csak a döntő sportszerűtlensége miatt is megérdemelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!