Főleg amióta VB lett nagyon sokan szurkolnak neki, kíváncsi vagyok, hogy miért és mióta? Mi volt az a pont ahol ő lett a kedvenc? Csak azért mert jelenleg neki megy a legjobban a szekér? Őszintén.
Sose szerettem, de akkor utáltam meg különösen, amikor 2010-ben Törökországban neki ment Webbernek, és még neki állt feljebb.
Én Alonsonak szurkolok a Minardis korszaka óta.
2011. jún. 3. 18:03
12/24 anonim válasza:
Ki mondta hogy szurkolok?
2011. jún. 7. 21:17
13/24 KoviAti válasza:
Vettel az autójának kösszönhet mindent... Webbernél nyilván jobb és többet ki tud hozni belőle, de ha valaki nem cseszi el Hamilton versenyét ott van a nyakán és agresszívan támadja és azért nem tudja megelőzni mert a Red Bull sokkal gyorsabb autó... amugy meg az idegesít fel Vettelben hogy csak 24 éves és már világbajnok :@ HAMILTON FOREVER
2011. jún. 23. 10:29
14/24 KoviAti válasza:
azóta kedvencem Hamilton amióta egy versenyen asszem a brit nagydíjon még az 5. helyen állót is lekörözte... Buttonra visszatérve csak azért tudott VB-t nyernimert jó autóvan ült most is jóban ül de mégse tud belőle semmit kihozni
2011. jún. 23. 10:47
15/24 anonim válasza:
A 2008-as monzai győzelme óta szurkolok neki ,tetszik, h nem száll el magától, az is tetszik,h látszik milyen évezettel csinálja meg minden....előtte is szimpatikus volt,de addig inkább Ferrari drukker voltam.. de azóta lett nálam ő a Number1 :D
Mi? Én is Hamilton drukker vagyok de mi az hogy azért utálod mert 24 évesen világbajnok? Mi? Teljesen megérdemelten nyerte meg sokkal több pontot vesztett mert megállt az autó mint Alonso vagy Webber. És mi az hogy csak a jó autó miatt nyer? Már megbocsáss de az esős Japán nagydíjon 2007-ben 3. helyen ment csak véletlen neki ment Webbernek. De 1 futammal később Kínába már 4. lett ugyanúgy esőbe. És szintén esőbe 1 év múlva Olaszországba meg nyert. És kb. a 11-ből a 8.-9. legjobb autója volt. Mert ennél a 3 eredménynél a Torro Rosso-ba ült. Annak az autónak ami a Minardi utódja az is nagy dolog volt hogy 2006 és 2004-be pontot szereztek (1-1-et) USA-ba. Az már nekik álomhelyezés volt és akkor már hihetetlenül örültek volna ha dobogós azzal az autóval valaki. Nemhogy első. És 18 évesen első évébe 4. meg majdnem 3.. És most is veri Webbert akit már 2005 környékén a BMW-be is látni lehetett hogy jó pilóta a kommentárok is mondták hogy már nem Schumi, Coulthard, Barrichello, Häkkinen a legjobbak hanem mostmár a nagyok Button, Webber, Räikkönen és Alonso lesznek. És én is így gondoltam és igazunk is lett mert Alonso 2x-es, Button, Räikkönen 1x-es világbajnok Webber meg már volt 3. és 4. is. És szerintem idén is 3. vagy 2. lesz. Szóval ahogy most is nyeri ilyen fiatalon a futamokat és pár kezdőéve után most nyert egy VB-t és ilyen kiegyensúlyozott lett ez egy nagyon nagy dolog. Szóval Vettelről ilyet nem szabad mondani hogy csak az autó miatt nyer meg tehetségtelen mert az hogy ő 24 évesen szétveri a mezőnyt ez kész tény. Lehet nem szeretni vezetési stílusa túlzott kiegyensúlyozottsága miatt ami miatt unalmas a vb mert már majdhogynem bizos már most hogy ő nyer vagy azért mert unalmasan versenyez (megszerzi a pole-t első öt körbe elmegy hogy bebiztosítsa utána meg csak hibátlanul kockázatmentesen, szépen, egyenletesen, vezet.) Nekem akkor is Hamilton után 2. kedvencem mert tudom hogy most nagyon öszedetten kockázatmentesen akarja behúzni a vb-t de hogy ha kell ő is tud nagyot versenyezni. Ahoz meg inkább az kéne hogy a McLaren és a Ferrari is kb. ugyanolyan jók legyenek mint a Red Bull.
2011. jún. 26. 20:38
17/24 anonim válasza:
Meg "Ha VALAKI nem cseszi el Hamilton versenyét akkor ott lett volna Vettel nyakán". Biztos. Inkább Vettel volt túl jó nem? Amúgy Törökország után énis ideges voltam rá de most 23 évesen még tapasztalatlan, forrófejű csak a nyerés jár az eszébe ilyen volt Hamilton is. Mostmár összeszedettebbek ez szerintem megbocsájtható bűn. Amúgy 20 évesen ment Japán, Kínába jól nem 18 évesen. És 21 évesen ment jól Monza-ba (Nyert). És kicsit több mint 23 évesen lett Világbajnok.
2011. jún. 26. 20:44
18/24 KoviAti válasza:
nem azt mondtam hogy utálom... hanem azt hogy 24 éves és orrba-szájba nyeri a futamokat a jó autója miatt mert ha pl. egy HRT-be ülne biztos nem lenne első...
Hamilton: ha valaki nem cseszi el... igen mert a csapat akkor csapattárs vagy versenyzők 1x-2x elcseszik a versenyét igen ha nem akkor stabilan 2. mert a Red Bullban lévő nagyobb leszorítóerő miatt gyorsabb az autó
2011. jún. 26. 22:21
19/24 anonim válasza:
"egy HRT-be ülne biztos nem lenne első... "
Nyilván azért nem ül Vettel Lotus/HRT-ben, mert a képességei jobbak. Az utolsó kettőben vagy levezető pilóták vannak, vagy olyanok, akiknek nem jutott jó autó (nyilván ez se teljesen véletlen), vagy a pénz hozzák adott csapathoz...
2011. jún. 27. 07:26
20/24 Fuuton válasza:
Vagy csak Schumacher felfedezte, mert ugye ő is német, és így már könnyű volt neki.
Kobayashi és Perez is jobb, mint Vettel, de mégse a győztes autóban ülnek. hm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!