Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért szurkoltok Vettelnek?

Miért szurkoltok Vettelnek?

Figyelt kérdés
Főleg amióta VB lett nagyon sokan szurkolnak neki, kíváncsi vagyok, hogy miért és mióta? Mi volt az a pont ahol ő lett a kedvenc? Csak azért mert jelenleg neki megy a legjobban a szekér? Őszintén.
2011. máj. 29. 19:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a mostani mezőnyben a legjobb. Annak ellenére, hogy szemtelenül fiatal, nem olyan, akinek elborul az agya. Häkkinent és Räikkönent is a nyuodtság miatt bírtam.
2011. máj. 29. 19:57
 2/24 anonim ***** válasza:
91%

Ez általában így van, mindig az aktuális világbajnokhoz csapódnak sokan, nincs ebben semmi meglepő.

A kis F-1 néző baráti körömmel már akkor felfigyeltünk rá, amikor felkerült a GP2-ből. Mikor elment a kedvencem (Kimi), akkor átpártoltam Vettelhez, mert nagy potenciált láttam benne. És bejött.

2011. máj. 29. 20:02
 3/24 anonim válasza:
én a STR-es Monzai győzelme óta szurkolok neki. olyan autóval csak kevesen képesek dobogóközelbe kerülni. egyre éretteb versenyző, még nagyon fiatal.egyre jobb pilóta lesz. kíváncsi leszek mire lesz képes, ha Newey nem tervez alá nyerő autót, de szerintem megállja majd a helyét.( idén versenyben 3-4 tizeddel jobb Webbernél )
2011. máj. 29. 21:27
 4/24 anonim ***** válasza:
Jó Vettel nagyon! De valljuk be, az idei kiemelkedő teljesítményt valójában az autónak köszönheti. Webber-nél nyilván sokkal jobb, de azért ha egy Hamilton, egy Alonso vagy egy Kubica ülne a másik Redbullban, akkor valószínűleg az idei 5 futamgyőzelemből 2-3-nak is örülhetne. Ugyanaz történik mint 2009-ben, amikor Button nyert folyamatosan, jó a kocsi. A legtöbb ember pedig mindig annak szurkol, aki épp nyerésben van, teljesen mindegy ki az. 3-4 évvel ezelőtt senkit nem érdekelt Vettel. Ugyanúgy ha 2 év múlva mondjuk Liuzzi lesz a világbajnok a HRT-vel, akkor neki is ugyanannyi szurkolója lesz, mint most Seb-nek.
2011. máj. 29. 21:47
 5/24 sacsa ***** válasza:
Elismerem,hogy jó pilóta a Vettel,de sokan csak azért szurkolnak neki,mert most ő a menő ugyanúgy mint a Barcelona(tisztelet a kivételnek)
2011. máj. 30. 09:27
 6/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. 2002-ben kezdtm el rendszeresen nézni az f1-et egyik pilótát sem ismertem, csak Schumachert. Én bevallom (tudom, hogy sokan utálják) Alonsonak szurkolok. Mikor bekerült a F1be ő volt a renault tesztpilótája...láttam vele riportokat, baromi ügyes volt, nekem szimpatikus lett. A 2003-as szezonban már neki szurkoltam és azóta is.

De azt figyeltem meg, hogy sokan azért szurkolnak valakinek mert most ő a legjobb...pl. Button jó pár évig kocsikázott mielőtt VB lett, aztán hirtelen túl sok embertől hallottam, hogy: "én Buttonnak szurkolok!" És egy kicsit ezt látom most a Vettel mániában is.

2011. máj. 30. 09:52
 7/24 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:47

Én is kb így látom.

2011. máj. 30. 09:54
 8/24 anonim ***** válasza:
Hát én amióta odajött és USA-ban a BMW-el azt hiszem 18 évesen 8 tudott lenni az óta felfigyeltem rá és szerettem, de az hogy pár futammal később Japánba ment a 3. helyen majd Kínába 4. lett ezzel nekem az egyik kedvencem lett. Sose volt a kedvencem, mert inkább Hamilton a kedvencem, akit a legjobban szeretek amióta megjött, kb. de Vettel az óta ott van a legjobb 5-be mindig sokszor 2. 3. csak tavaly év közbe utáltam meg egy kicsit a sok bakija miatt, de év végén, amit nyomott az óta stabilan 2.:).
2011. jún. 2. 01:28
 9/24 anonim ***** válasza:
Amúgy én is így gondolom amikor Button volt az aktuális világbajnok kb. 10-ből 4-nél volt Button mánia most meg már csak 10-ből 1,2-nél. Azóta nem nagyon van a középpontba amióta csak 4., 5.. De Vettel nagyon erős ő mindig esélyes lesz úgy értem 3-ba lesz. Buttonnek az meg csak ritkán fog sikerülni, amikor jobb az autó meg jobban kijön a lépés.
2011. jún. 2. 01:32
 10/24 anonim ***** válasza:

2007-es USA Nagydíjon már nagybátyám mondta hogy ez a Vettel gyerek tehetséges úgyhogy neki is szurkoltunk azon a hétvégén. De inkább amikor jobban elkezdtem vele szimpatizálni az a 2007-es Japán Nagydíj volt ahol teljesen kiborult hogy kiesett( megjegyezném ugyanannyira volt az ő hibája mint amennyire Hamiltoné, ezt még felvételek is bizonyítják ami alapján anno vizsgálódott az FIA csak nem merték megbüntetni nehogy a vb címébe kerüljön)és amit utána művelt Kínába az se volt semmi. 2009-ig csak szorítottam inkább neki de mivel abban az évben Kimi nem lehetett vb ezért Vettelnek szurkoltam h ő legyen a vb( ugyanúgy szurkoltam Kiminek továbbra is sőt még jobban). Amióta meg nincs Kimi azóta egyértelmű hogy Vettel drukker vagyok bár sose fogok annyira szurkolni neki mint ahogy Kiminek szurkoltam.

ui: Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett:DDDD

2011. jún. 2. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!