Szerintetek melyik volt az F1 történrtének legjobb szezonja?
2000 óta nézek F1-et, így nem tudom 99-be milyen szezon volt, de én mindenképp a 2008-ast, és a 2010-est emelném ki.
2008-ban ugye Hamilton úgy nyerte meg, hogy Glock 12 másodpercet bukott el az utolsó kör felétől, és az utolsó kanyarba előzte meg. Ennyire szoros véghajrá szerintem az F1 történetébe soha nem volt.
2010-ben, pedig a szezon elején kb. 8 pilóta vágott úgy neki az évnek, hogy esélye van vb-t nyerni, az utolsó futamon pedig 4-en voltak még esélyek, és Vettel nyert.
Jó év volt még a 2007-es is, ahogy az előttem válaszoló írta, Kimi a sírból nyerte meg az első, és egyben utolsó vb. címét.
2003-tól nézek F1-et.
Nagyon jó szezon volt: 2003,2005,2007,2010-es
Nem volt rossz az: 2008,2009,2006-os sem csak 2008-ban sok büntetése volt Hamiltonnak meg Kimi is bénázott nem volt szerintem a legjobb. 2006 talán jobb volt, mint a 2008-as, de nem tetszett, hogy sokan elmentek aztán újak jöttek kavartak Montoya nagy favoritom is elment Kiminek nem jött ki a lépés de Schumi nagyot alkotott nem kellet volna vissza jönnie tökéletes befejezés lett volna ha Alonsonak nem lett volna ekkora mákja és én kiszámoltam egységes kiesésekkel szerintem Schumi nyert volna 1 ponttal, na, úgy lett volna az igazán fasza. 2009 kicsit kakukktojás év volt, ami csak úgy egy változás volt, de én bírtam, de még nem alakultak ki a sorrendek. 2004 volt a leggagyibb a nagy Ferrari előny miatt. 2010-be iszonyú sok pekhje volt Vettelnek Alonsonak meg mákja, de így hogy Vettel nyert mind1 hogy Alonso 2. vagy 4. mert szerintem Vettel, Hamilton, Webber, Alonso sorrendnek kellet volna lennie. De szerintem most hogy nagyobbak a szárnyak meg a kocsik is rondábbak már nem olyan jó az F1. 2003 egy izgalmas kezdés volt nekem jó volt a 3 kedvencem Schumi, Raikkönen, Montoya harc és jól is jött ki csak onnan kicsit kevés futamot láttam. 2007 jó volt szerintem csak a 2005 volt jobb mert ott Kimi nagyon gyors volt és ha nem jön be ennyi pekhje kb. 20 ponttal kellet volna nyernie de ott olyan szinten imádtam Kimit amit ott művelt Japánba, ahogy nyomta Franciaországba és Nagy-Britanniába úgy hogy rajtbüntetésből ment amennyivel gyorsabb volt egész évbe mindenkinél ami látszott már: San Marino, Monaco, Magyarországi és Spanyol, Török nagydíjakon már elkezdődött a nagydíj ő meg tolta neki azt elment 5 mp-re első pár körbe a 2.-tól és az volt a legszebb hogy ez neki volt az arany éve mert Montoya igaz hogy rengeteg pekhje volt de azokat elvéve is kb. 60 ponttal kikapott volna Kimitől szóval kb. ugyanannyival. 2007 is ugye jó volt, de nem is tudom nem volt benne semmi rossz sok pozitívum volt: Kimi nagy menése, Hamilton jön és nyer, Alonso kikap, 3 esélyes a végén és a 3. nyer, de talán nekem szenzációsabb volt a 2005-ös. Szóval a listám: 1. 2005 2. 2007 3. 2003 4. 2010 5. 2006 6. 2008 7. 2009 8. 2004, de mondom csak a 2004 volt gagyi. U.I.: Úgy látszik 2011 is kezd a 2004 nyomába lépni: Vettel ellép. Csak kicsit jobb, mert Alonso bénázik, most a Mercedes kezd jó lenni az jó, mert kicsi változás várható Hamilton jó, a gumi játszanak sokat, ami kicsit érdekesebb. Így úgy gondolom nem lesz egy jó év, de eddig 2004-nél jobb, de alig a 2009-nél kb. ugyanolyan. Egy kis korrekt, de unalmas év.
'99
Sumi-Häkkinen - az örök páros
1999- Magyarázni sem kell, hoyg miért.
2000- A nagy beteljesülés a Ferrarinak és Schuminak.
2006-Fantasztikus amit Schumi művelt akkora hátrányból.
2009- Szerintem ez is jó volt, bár annyira még sem mert Massának drukkoltam (akkor).
2010- Fantasztikus volt az egész szezon, bár számomra annyira még sem, mert Schumi drukker vagyok.
Ez az én szerény meglátásom, bár nem láttam túl sok szezont, mert még csak 12 vagyok.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!