Testepitesben segit valaki?
Figyelt kérdés
2 eve jarok konditerembe, nagyon komoyan veszem az edzeseket. Versenyszinten szeretnem csinalni, de sajnos nem tudom, hogy hogyan is kezdjem el! Ebben kellene valaki segitsen nekem! Eloszor is kellene egy klub, ahova tartozzak? Ha tudtok Erdelyi testepito klubot legyszi irjatoik meg! Koszonom elore is az ertelmes valaszokat2011. máj. 8. 11:09
1/6 anonim válasza:
klubot nem tudok mondani, de a szokásos tanácsok: a kajára figyelj oda, igyál sokat, vitamin, fehérje bevitel legyen meg. ezenkívül kőkemény edzéseket kell csinálnod és versenyszinten mindenképp kell szteroid
2/6 anonim válasza:
ha valaki azt mondja neked, hogy a jumbotol meg az NO-fokozóktól lehet tisztán fejlődni az hazudik, mindenki koxol komoly szinten.
3/6 anonim válasza:
Megéri ezt versenyszerűen csinálni? Nem hiszem.
5/6 Fittgirl84 válasza:
Én Budapesti klubot tudok ajánlani.
A testépítés mely formáját szeretnéd csinálni?
lány vagy vagy fiú?
lányoknál
fitt modell, forma,
fiúknál,
athletic, body stb....?
ezek mind fontosak.
hány centi vagy hány kg... hány éves,
mennyi összeget áldoznál erre?
Mi az amire képes lennél?
mennyi időd van,
a versenyzők min heti 5* edzenek.......
rengeteg munka és pénz, és igazán nem honorálják......
M.o.-n ez a sport inkább az elismerésről mint sem a pénzbeli juttatásokról szól.... Ebbe azért úgy vágj bele, hogy ezekkel tisztában vagy.
6/6 anonim válasza:
Fittgirl!Nekem lenne egy pár kérdésem hozzád,ha lehetne róla szó...Én is szeretnék testépítéssel foglalkozni fitness modell szinten. Kell végezni hozzá valamilyen sulit?Milyen budapesti klubbot ajánlanál? Ilyen alacsonyan is űzhetem ezt a sportot?A választ előre is köszönöm! 21/L 165cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!