Hogy nevezik magyarul a planche nevű gyakorlatot?
2011. ápr. 27. 18:26
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, a k urva anyját de már 1,5 éve edzek erre :D Rohadt nehéz
2/6 A kérdező kommentje:
:DDD én nemrég kezdtem. asszem elleszek vele egy darabig, mert csak a "frog stand"-et tudom még csakxd sok sikert am:D
2011. ápr. 27. 21:27
3/6 anonim válasza:
Hali
A választ sajna én sem tudom, de kérdésem az lenne.
Tudnátok valami linket küldeni valami edzés tervről, vagy ti hogyan edzetek? Az érdekelne, hogy mit csináltok és mennyit, mennyi ideig, és milyen gyakran? Most találtam rá erre az edzésformára és nagyon megtetszett. Szóval abszolut kezdő vagyok. A "sport múltamról" annyit, hogy eddig hobbi szinten gyúrtam a pincében, ha rá értem és nem voltam fáradt.
4/6 anonim válasza:
Meg találtam!
Támaszmérleg a magyar megfelelője a planche-nek.
5/6 A kérdező kommentje:
uuh nagyon köszi az uccsó kommentesnek! :)
2012. jan. 13. 11:43
6/6 A kérdező kommentje:
2011-10-22 19:27 kérdező: csak írd be a youtube-ba vagy a google-ba, hogy planche tutorial vagy training. sok hasznos és érdekes vidi van!:)
2012. jan. 13. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!