Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Melyik a legjobb F1-es pilóta?

Melyik a legjobb F1-es pilóta?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:56
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
49%

Aki a legtöbbet érte el (és nem is ok nélkül) : Michael Schumacher

Akinek szurkolni fogok idén: Vettel

Akiknél szívesen látnék VB címet: Webber és Massa

Akit figyelni fogok idén, hogy mit teljesít össze: Pertrov

Akit nem szeretek: Hamilton

2011. márc. 27. 23:50
 12/36 anonim válasza:
76%

A "legjobb" olyan nehezen eldönthető kérdés... ki tudja, hogy vezetné azt a Red Bullt Alguersuari vagy Glock.

Számomra a legizgalmasabban vezető pilóták a maiak közül Kubica, Hamilton, és olykor Kobayashi, remélem, egyszer jó technikával is megmutathatja, mit tud. Illetve várom vissza Kubicát nagyon... kár lenne, ha így érne véget a pályafutása.

Vettel is nagyszerű és egyre kevesebbet hibázik. Rosberg is remek, remélhetőleg nem marad örök ígéret. Jó ez a mezőny, a rangsor nem fontos (nekem legalábbis), a versenyt úgyis az teszi izgalmassá, ha nagyjából egyformán jók (még akkor is, ha az autó épp nem kiemelkedő -- annál érdekesebb, meggyőzőbb egy jó eredmény, ügyes manőver). :)

2011. márc. 28. 01:04
 13/36 anonim ***** válasza:
61%

GreenTea

Kimi Räikkönen - annyi alkohollal így vezetni...:)

2011. márc. 28. 08:07
 14/36 anonim ***** válasza:
52%
baumgartner zsóti
2011. márc. 28. 11:42
 15/36 anonim ***** válasza:
50%
Fernando Alonso!
2011. márc. 28. 18:29
 16/36 anonim ***** válasza:
50%
Fernando.(:
2011. márc. 28. 18:41
 17/36 A kérdező kommentje:
De amúgy nem a pilóta számít hanem az autó!
2011. márc. 29. 13:20
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

ez nem teljesen igaz...a pilóta is sokat számít

Robert Kubica pl milyet alakított tavaly a Renault-val

2011. márc. 29. 13:23
 19/36 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem Fernando Alonso, szorosan mögötte: Kubica és Glock majd Vettel és Hamilton.
2011. márc. 29. 16:04
 20/36 anonim ***** válasza:
36%

Minden idők legjobbjai: Juan Manuel Fangio, Danny Hulme (legalább is szerintem abban az időben nagyon tehetségesnek számított), Alain Prost, Ayrton Senna és Michael Schumacher.

Jelenlegi mezőny: Természetesen Schumacher nagyon jó pilóta de akkor nézzük a többieket:

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Robert Kubica(reméljük jövőre nagyon jó lesz).

Rosszabb autóval: Jaime Alguersuari, Kamui Kobayashi, Sergio Perez, Heikki Kovalainen, Jarno Truli.

És akire most nagyon oda kell figyelni az Petrov.

Kedvencem: Schumi

Szerintem a mostani legjobb: Vettel

Nem szeretem: Hamilton/Alonso

2011. márc. 30. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!