Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kb 4 kilométeres táv lefutásár...

Kb 4 kilométeres táv lefutására mennyit kell készülni nagyjából?

Figyelt kérdés
úgy, hogy évek óta nem futottam, sokat cigizek, de fiatal vagyok és van egy hónapom...:D
2011. márc. 9. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
attól függ mennyit tudsz most lefutni. ha sokat, akkor nem kell anynira intenzíven, de ha keveset, akkor bizony sokat kéne futni, de ilyen hidegben akarsz te futni?? meg fogsz fagyni, vagy tüdő gyulladásod lesz ha rosszul lélegzel
2011. márc. 9. 18:14
 2/4 anonim válasza:
4 km-t szerintem simán le kell hogy tudj futni anélkül hogy rákészülnél...
2011. márc. 10. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
én pl nagyon nem tudok futni, nagyon rossz az állóképességem, pedig nem dohányzom, nem drogozok, még alkoholt sem fogyasztok nagy mértékben, és nem vagyok képes lefuni egyhuzamban többet 1km nél. pedig csak 60 kiló vagyok XD
2011. márc. 10. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

most kb 1 km-t tudok lefutni normális tempóban, lélegezni valószínüleg nem tudok még jól,de annyira hideg azért már nincs...de a cigit az érzem a tüdőmön nagyon

2011. márc. 10. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!