Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kickbox versenyek elott...

Kickbox versenyek elott mindig reszketnek a kezeim es a labaim a szivemis majdnem kiugrik a helyerol. Nemtudom mit csinaljak hogy elmuljon, hamar belegondolok a versenyre par hettel elotte akkor mar ramjon ez a reszketes.17/F? Latom kerdojel is kell

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hú ez érdekes.

én "bunyó" előtt max izgulok :) várom már hogy zúzzunk, de ha te segítesz, hogy hogy/hol tudsz versenyezni (hivatalosan) akkor én agyalok rajta hogy mit lehetne pszichéddel kezdeni!!

2011. jan. 23. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:
nem bírod a stresszt. Ennyi. Van akit ez doppingol.
2011. jan. 24. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy izgulsz.A verseny egy komoly megmérettetés,méghozzá nyilvánosan mindenki előtt.

15-20 verseny után már nem fogsz annyira izgulni.

Múlt héten volt a K1-ben egy fickó,akkor vívta a 286. mérkőzését.Szerintem a pulzusa nem nagyon emelkedett 60 fölé:).

De persze ahány ember annyiféle.Van aki edzésen a legkeményebb bunyós,mindenkit lecsavar,mérkőzésen meg nem bírja idegekkel és gyorsan ki is ütik,vagy végig alibizi a meccset.

És fordított emberek is léteznek.Edzésen a minimumot nyújtja,lébecol,versenyen meg vérengző fenevaddá válik.

Nagyon fiatal vagy még.Ha 2-3 havonta indulsz versenyeken 20 éves korodra legyőzöd ezt az érzést szerintem.

Van Tysonnak egy dok filmje amiben mutatják 16-17 évesen.Annyira készen volt a meccsek előtt,hogy sírt.Állítása szerint azért rohanta le és ütötte ki gyorsan az ellenfeleit,mert totál be volt sz@rva.

Ahogy ő fogalmazott-Majréból hajrá!-

Van is erre egy kifejezés,meccsrutin.

2011. jan. 24. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy nincs tétje. Végülis tényleg nincs. Nem Világbajnokságon vagy. Ha elbukod a küzdelmet, akkor sincs semmi, ha megnyered, akkor se. Csak hozd ki magadból a maximumot! Remélem segítettem! Üdv!
2011. jan. 24. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gond én olyankor valakivel elkezdek beszélgetni de persze nem a mecsről vagy ha arról is akkor beleviszek egy kis viccet,hogy nevessek ez eltereli a gondolataimat...,maszirozd az izmaid..:D rem. segitettem
2011. szept. 28. 21:32
 6/6 anonim válasza:

Hali hidd el az agyban dől el minden. előttem valaki írta hogy nincs tét, IGAZA VAN!!!!! Ettől függetlenül kick box verseny előtt én is majd beszartam, amint elhangzott FIGHT utána úgy éreztem hogy csak én vagyok meg ő. Azt sem hallottam hogy az edzőm mit mond, pedig KELLET VOLNA Idővel megváltoztam!!

Nekem utána más téren volt már olyan nemzetközi versenyem ahol 55000 induló volt és súlyos milliók volt a tét, én is meglepődtem rajta de mindenki tiszta ideg volt hozzám képest. Meg is lett az eredménye harmadik lettem, ami kb 1 milliót hozott nekem. Pedig itt igazán nagy volt a tét.

Ha nem tudod magad lenyugtatni nem lesz jó. Gondold át mitől félsz, te irányítsd a tested! Önuralom az egész.

2012. okt. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!