Miféle hülye kérdés az, hogy Michael Phelps doppingol-e?
Doppingol.
Viszont kérdés, hogy kit érdekelne egy olyan világverseny, ahol tényleg tisztán felkészülő versenyzők szerepelnek (és pl 12 mp alatt futják a 100-at), ha közben van egy olyan is, ami a XXI. század minden ismeretét felsorakoztatva kvázi-szuperemberi képességekkel megáldott emberekről szól.
Nem az a baj, hogy doppingolnak, hanem az az álszenteskedés, ami körülötte van.
Az első újkori olimpián még jó képességű átlagemberek szerepeltek. Volt, hogy az olimpiai csapatot egy pék egészítette ki, hogy kilegyen a létszám. Ma meg? Ehh....
Most ez olyan, mint a doppingtesztes testépítő versenyek, szerinted miért minden verseny 1-1,5 hónapon belül van? :)
A dopping csak kiterjeszti az emberi teljesítőképességet.
elsővel értek egyet...örülünk neki h te versenyszerűen edzel és sportolsz, de attól még mert esetleg másnak nincs ilyen tapasztalata még kérdezhet...legalább nem marad hülye...
"Ti felfogjátok, hogy milyen súlya van, ha valaki ennyire hülyeséget kérdez? " nem nem fogtam fel...miért van ennek nagy súlya? egyébként meg ugy csinalsz mintha naponta megkérdeznék vagy 23424234an...de én nem láttam tul sok ilyen kérdést...menj és fuss le inkább még 2 kört...ne ingereld magad ezzel...
Higgdj le. Ha mindegyik doppingol, akkor mindegyik egyenlö eselyekkel indul, innentöl ugyanott tart a dolog, mintha egyik sem doppingolna. Persze, nyilvan egyiknek ilyen, masiknak olyan doppingszere van. Mellesleg, ha olyan dopping szert hasznal, ami nincs a doppinglistan, akkor az a szo szoros ertelmeben nem nevezhetö doppingolasnak.
En evekig vizilabdaztam, ezert a vizessportokba eleg jol bele latok. Ha tudnad hany 15-16 eves hiszi el, hogy amit beadnak neki az tenyleg csak "vitamin keszitmeny". En nem sok olyat hallottam, aki megkerdöjelezte volna. Söt, meg a SZÜLÖK sem. Hogy tenyleg elhiszik-e, vagy bealdozzak ezt az egeszet a jo sporteredmeny remeneyeben, azt nem tudom. Azt tudom, hogy pl a növeremnek 8 eves koraban mondtak, hogy vitaminokat kell szednie, de nem szabad elmondania othon. Ö elmondta, a szüleim szoltak, hogy adjak oda, ök szivesen beadjak otthon, persze azt nem lehet, na ebben a pillanatban mondtak azt, hogy akkor a versenyszerü uszas ennyi volt. NYOLC EVESEN!!!!
nem egeszen igy van, nem doppingol mindenki.kouzdosportol vagyok es junior letemre felnott vilagkupakon kuzdottem bronz eremert. nagyon bolcs mert idos edesapam van aki az edzom egyebkent, sokkal tobbre lehet vinni ha odafigyelsz a taplalkozasra h mit fogyasztasz mert a sportolok a testukbol elnek.
en csak edzotaborban fogyazstok etrendkiegeszitot(VEROFIT ,ISOSTAR)amit a szovetseg ad nekunk. de en szemely szerint kecske tejen elek, hazi hus (mi tartunk otthon allatokat) es mindennap megeszem minimum 5tojast barmi formaban(turmix,fott,rantott....)
termeszetesen nem cafolo h vannak akik doppingolnak,de NEM MINDENKI!!!!!
most nem mutatja kia dopping viszgalat h van e bennuk cucc ,ert valalmi ujjat talaltak, es majd rajonnek 5-10 ev mulva aztan majd akkor betiltjak, de addigra megint elottuk lesznek!!!
sajnos ez van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!