A Formula 1-re lehet fogadni Lottózóban?
Légy szíves írd be a világ legnagyobb internetes keresőjébe a következő címszavakat:
tipp mix forma 1
A régebbi eredményeket és fogadási számokat is meg tudod nézni. De miért pont a szünetben érdekel az ilyen?
Tipp:
A netes fogadók jobb ODDS okat adnak!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves utolsó, természetesen mielött kiírtam a kérdésemet az volt az első dolgom hogy Google-ben meg nézzem de semmit nem találtam ami megválaszolná a kérdésemet.
Hogy miért most jutott eszembe? Nem tudom, csak úgy jött, meg alig várom hogy kezdődjön a 2011-es Világbajnokság.
Értem hát lehet hogy a netes fogadóirodákban jobb a szorzó, de igazából valahogy mégis jobban biznék ha kezembe lenne a bizonylat.
Szándékosan ebben a sorrendben írtam a szavakat, és erre a Google első találata a tippmix.hu
HA megnyitod, és megnézed a régebbi eredményeket, és megnyitsz egyet, akkor láthatod a fogadásokat és a hozzá tartozó ODDS okat. Természetesen a Forma 1 versenyekét.
A netest azért ajánlottam, mert a futam közben is folyamatosan tudsz fogadni, és több lehetőség van. Pl.: Lesz e SC , Benne lesz e XY az első 3 ban, tuddsz a szabadedzésre, időmérőre is fogadni.
[link] - nekem ahogy amikor első alkalommal kerestem úgy most is ez jön be elsőnek.
A netes fogadásnak pedig utána nézek. Különben az ilyen bwin.com meg ilyenek teljesen legálisak?
Amit beadtál linket, teljesen helyes. Van a bal oldalon egy olyan lehetőség, hogy régebbi eredmények. Ott találsz mindenféle sportágat, köztük a F1 et is.
Igen, teljesen legális a bwin és társai. Ha nagy ritkán bekapcsolom a tv-t, ott is ezeket reklámozzák.
Én is a bwin en vagyok fent. Regisztráltam, és bankkártyáról töltöttem rá 2000 ft ot, és azt osztom be. Ha akarom akkor azonnal vissza tudom utaltatni az összes nyereményemmel együtt. Gyorsabb mint elmenni a postára, és itt nem kötelező minimum 200 ft értékben játszani, az eredmény azonnal látható, és azonnal átvehető.
Ha akarok akkor csak 10 ft ot teszek fel egy meccsre, vagy többszörös kötésre. Így természetesen játék marad, mert nincs nagy tétje, de én élvezem.
Á köszönöm ezt eddig én nem találtam, jövőre biztos fogok fogadni! Szóval azt mondod a netes szorzók jobbak?
Különben akkor ha az ember mégis a lottózó mellett dönt akkor ugyanúgy mint a focinál meg vannak adva számok amiket a TippMix sorsjegyen be lehet jelölni vagy manuálisan hogy megy ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!