Samsung S5230-as telefonnál miért van az, hogy headset-tel nem tudom fogadni a hívást? A gombnyomásra nem veszi fel.
Az igen. Melyik weboldalról nézted ki ezt a "jó" beszólást?
Egyébént ez a telefon egy nagy szar szerintem. Egyik rokonomnak tegnap romlott el a (s5230-as gyengébbek kedvéért) telója: zeneszámokba nem tud beletekerni, nem játsza l
Az igen. Melyik weboldalról nézted ki ezt a "jó" beszólást?
Egyébént ez a telefon egy nagy szar szerintem. Egyik rokonomnak tegnap romlott el a (s5230-as gyengébbek kedvéért) telója: zeneszámokba nem tud beletekerni, nem játsza le őket. A telefon van úgy, hogy magátol kikapcsol...
Pedig velem ellenben (kp500) úgy bánik vele, mint a hímestojással.
Egyik osztársam is vett egy ilyen telót (iPod mellé); kíváncsi leszek arra, hogy lesz-e valami problémája a készülékkel. Azért remélem, hogy az előbbi hiba(k) csak egyedi eset...
Ja, és dugnának föl a seggedbe 6 vuvuzelát a "Versenyek, olimpiák" topic mellé te balf.sz skizofrén infernális infantilis gyík!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!