SUPER MEGAMASS 2000-ret szedek, ihatok ra alkoholt? Hetvegenkint amikor discoba vagyok ott szoko inni alkoholt.
A kérdés alapján nyugodtan hagyd abba...
A testépítés az olyan dolog, hogy vag rendesen csinálod vagy sehogy. Ha meggondolnád magad itt vannak az alapismeretek: [link]
Ezt elk*rtad öreg mert én azért "valamennyire" értek hozzá...
Ismerem a hozzád hasonlókat. Ez a kategória a: házikoszton élek, de azért néha nyomom a tömegnövelőt, néha eddzegetek is, de a buli és a cigi belefér... Aztán csodálkozol, hogy miért nem fejlődsz. Szerintem eltaláltam.
Gondoldd át mi a fontosabb és vagy csináld rendesen vagy hagyd abba.
Figyi, ha tönkre akarod teni a szervezeted, akkor szokj rá még a cigire is, okés? Tök vidáman fognak betolni a kórházban, aztán meg sírhatsz. Képzeld, én értek hozzá, egészségügyben dolgozom, volt már ilyenekkel dolgom, úgy hogy szerintem leállhatnál. A kórházban az ilyenekre nem olyan kedvesen néznek, mint a rákos kisgyerekekre, inkább undorodva... nem is csodálom.
Sok szerencsét a saját magad tönkretételében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!