Forma-1 2025: kinek fogtok legjobban szurkolni?
Figyelt kérdés
Listán azok a versenyzők, akiknek az elmúlt évek alapján legalább a rendszeres dobogóra esélyük lehet.tegnapelőtt 01:44
A kérdező szavazást indított:
Verstappen (Red Bull)
Lawson (Red Bull)
Norris (McLaren)
Piastri (McLaren)
Leclerc (Ferrari)
Hamilton (Ferrari)
Russell (Mercedes)
Antonelli (Mercedes)
Alonso (Aston Martin)
másvalaki
12 szavazat
3/5 anonim válasza:
Igazából bárkinek, aki nem Verstappen. Ugyanez volt velem 2021-ben, ott Hamiltonnal kapcsolatban éreztem így. Egyszerűen utálom az egyhangúságot.
4/5 anonim válasza:
Osztom a #3-as véleményét, nem igazán szurkolok kimondottan egyvalakinek, hanem változatosan csak az izgalmas csaták érdekelnek, minél kiélezettebb versenyek legyenek!
Amúgy ha egyéniben kérdezed, akkor a csapatokat miért írtad oda? Tudjuk, hogy ki melyikben van.
5/5 A kérdező kommentje:
"Amúgy ha egyéniben kérdezed, akkor a csapatokat miért írtad oda? Tudjuk, hogy ki melyikben van."
Biztos vagyok benne, hogy sokak számára még a pilóták nevét is felesleges kiírni, elég lenne csak annyi, hogy VER vagy NOR és úgy is tudnák hogy kikről van szó. De nem biztos, hogy minden felhasználónak egyből beugrik, hogy idén ki melyik csapatnál lesz. Meg szerintem így egy kicsit átláthatóbb. Nem egy nagy ügy.
tegnap 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!