Melyik versenyző küzdelme tetszett a legjobban az olimpián?
Figyelt kérdés
Nekem Gulyás Michelle.aug. 13. 15:36
1/17 anonim válasza:
Michelle hatalmas volt, nem semmi az a lány!
3/17 anonim válasza:
Nekem Betlehem Dávidé :)
Kicsit mérges is voltam, hogy a kommentátor is csak a biztosan, méterekkel az élen haladó Kristófért "izgult", arról szó sem esett közben, hogy a háttérben micsoda csata megy a bronzéremért.
5/17 anonim válasza:
Viviana egyértelműen. Elképzelte, megvalósította és a képernyőn keresztül is átjött minden boldogsága, hogy sikerült.
Michelle is szimpatikus volt, amíg utólag ki nem adta nekem a gép, hogy rendőr... Azóta nem szimpatikus, mert sajnos nincs jó hírneve nálam a rendőrségnek.
6/17 anonim válasza:
#5 Nem kéne lopni és nem csesztetnek xd
Nekem Tebogo, Marchand, Duplantis és Tara Davis (nsgy szerelmem 🤣).
Nem mondtad, hogy magyarokat kell mondani.
8/17 anonim válasza:
#6 Engem nem is csesztetnek, csak sajnos azokat se akiket kéne, ellenben egy ártatlan, szabálykövető ismerősömhöz kimentek minden ok nélkül, amikor dolga volt egy állami szervvel és kiment hozzájuk, ment vele két rendőr is. Na azóta nem szimpatizálok velük, ártatlanokat tudnak vegzálni ok nélkül miközben bűnözők százai mászkálnak közöttünk és bejelentésre se csinálnak semmit.
9/17 Thunderfairy válasza:
Hámori Luca a legjobb ezen az olimpián.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!