Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Valaki esetleg nem hallott...

Valaki esetleg nem hallott róla vagy olvasta valahol hírekben, híradóban, neten, hogy Imane Khelif melyik telepúülésen lakik ha egyáltalán Algériában lakik?

Figyelt kérdés

jan. 2. 03:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ain Sidi Ali-ban.
jan. 2. 13:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Ott született, de nem Tiaret-ben lakik?
jan. 2. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért érdekel?
jan. 2. 17:42
 4/13 A kérdező kommentje:

Csak kívácsi vagyok rá!

Különben is nem a pontos címét kérdeztem, csak hogy melyik településen Algériában. És amikor a sztárok mondogatják a TV-ben a rajongóknak, hogy ők melyik településen laknak akkor az más?

jan. 2. 17:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy a rajongóknak, hogy a TV-nézőknek.
jan. 2. 18:09
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát jó!

Nem kell megmondanotok, hogy melyik algériai településen lakik, tudom, hogy az UNICEF-nél nagykövet úgyhogy előszőr ott keresem!

tegnapelőtt 04:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Tiaret az a biztos,de mit akarsz tőle?
tegnapelőtt 13:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Akár hiszed, akár nem, de én egy jóakarója vagyok, aki csak a barátja szeretne lenni, ezért tanulom az arabot is.

Hogy tudjak vele kommunikálni!

Még Algériába is odaköltözök miatta.

tegnapelőtt 21:35
 9/13 A kérdező kommentje:
És így hogy most már tudom, hogy Tiaretben lakik, így odamegyek majd én is, amikor már majd jobban megy az arab.
tegnapelőtt 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja értem. És te lány vagy?
tegnapelőtt 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!