Sergio Sergio kérdése:
Mi a véleményetek a 2024-es F1-es szezonról?
Figyelt kérdés
dec. 8. 18:54
1/3 anonim válasza:
Az előző kettőhöz képest fenomenális, amúgy viszont még így is eléggé snassz. Olyan tekintetben egész jó volt, hogy az év nagy részében nem a Red Bull volt a legerősebb, így másoknak is reális esélye volt győzelmekért küzdeni. Ugyanakkor a bajnokság még így is unalmasan alakult, Norrisnak és a McLarennek egyszerűen nem sikerült felnőni a feladathoz, hogy komoly kihívók legyenek (noha minden feltétel adott lett volna hozzá).
2/3 anonim válasza:
Lehetett volna jó, de nem lett az, hála az idióta, kettősmércéző "sportfelügyelőknek". Jó volna, ha olyanokat ültetnének a felügyelői székbe, akik legalább a látszatát megtartják a pártatlanságnak, az objektivitásnak és az írott szabályzat ismeretnének, nem olyanokat, akik szerencsekeréken pörgetik ki, milyen büntetést kapjon éppen Verstappen.
3/3 anonim válasza:
Én a Forma 1-el úgy vagyok, ha az ember félre tudja tenni a "bajnok" személyét, legyen az éppen akárki, akkor tulajdonképpen egész fordulatosak az évek, ez pedig ebből a szempontból kiemelkedően jól sikerült.
Oké, Verstappent nem érték utol, viszont volt csapatbajnoksági verseny, voltak jó egyéni versenyek, és meglehetően sokan álltak a dobogón.
Ettől függetlenül nekem már az egész unalmas. A versenyek túl hosszúak, mindig leül az egész, ráadásul annyi van belőlük mint a Barátok köztből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!