Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » F1: Szerintetek ki fogja...

F1: Szerintetek ki fogja vezetni jövőre a Red Bull másik autóját?

Figyelt kérdés

tegnap 18:25
A kérdező szavazást indított:
Tsunoda
Lawson
Colapinto
Bottas
Magnussen
Sainz
Russell
Piastri
valaki más
marad Pérez
11 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki Pereznek lefőtt a kávé és elküldik, mondjuk tett érte rendesen.

Tsunodát én nem merném odatenni, mert forrófejű, Lawson viszont szerintem tapasztalatlan, Colapintóról nem is beszélve.

Én kivásárolnám a Williamstől Sainzot, és akkor az argentin is ott lehetne jövőre a rajtrácson.

tegnap 18:38
 2/8 anonim válasza:
Szerintem Lawson esélyes lenne az üllésre de én még Albonon gondolkoztam sokat de a Sainz sem rossz ötlet.
tegnap 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Sainz lenne a top választás, nem is kérdéses. nem tudhatjuk van-e valami a háttérben... nagyon elhamarkodottnak tűnt ez a williams-es bejelentés, mert sokkal jobb pilóta ő annál.

Lawson lenne a kézenfekvő, de hát nem tűnik jobban, colapinto se, mint pérez. Így pedig még mindig van esélye péreznek.. hihetetlen. Bottas és a többi kikerülő szintén kuka.

Cunoda még talán...

Valószínűleg ők se tudják amúgy. Pedig ezen ment el a csapatbajnoki cím idén.

tegnap 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Niki Lauda
tegnap 20:20
 5/8 MDaniel98 ***** válasza:
Sainz lenne a legjobb, de sztem Lawson lesz.
tegnap 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Ma délután olvastam, hogy ugyan nem hivatalos hír, de belsős értesülés, hogy a hétvégi abu-dhabi szezonzáró után bejelentik hogy Perez távozik. Mondjuk éppen ideje.

Sainz lenne a legoptimálisabb választás teljesítmény, tehetség alapján, ugyanakkor rizikós lenne házon belül + ki kéne őt vásárolni egy élő szerződésből, szóval őt nem igazán látom jönni.

Papíron Tsunoda a legesélyesebb, de őt szerintem ugyanúgy felesleges fölvinni Verstappen mellé, le lenne darálva hamar, ráadásul az utóbbi időben megint egyre idegesebb.

Lawsonnak egy évet még tanulnia kellene a kiscsapatnál, ő korai lenne, így Colapinto is, mindkettejüknek kell még 1-2 év hogy beérjenek.

Albont esélytelennek látom, őt is ugyanúgy ki kéne vásárolni, ráadásul ő már kapott esélyt, a Red Bull nem arról híres hogy adnak második esélyt (habár pont Perez az aki irreálisan sok türelmet kapott, szóval ki tudja).

Piastrira, Russellre 0% esélyt látok jelen pillanatban, két versenyképes csapatnál van fix helyük, Verstappen mellé egyikük se menne vízhordónak, ahhoz túl jó pilóták.

Bottast, Magnussent a koruk miatt nem látom jönni, nem nagyon van bennük fejlődési potenciál ennyi idősen már, perez 2.0 lenne bármelyikükből.

Szóval nehéz kérdés. Reálisan talán Tsunodának állnak a legjobban a lapjai, és ez megmentheti Colapintot is egyúttal (vagy felhozzák az F1-be Hadjart, ilyet is hallottam).

tegnap 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy ha nem bohóckodnak Ricciardo visszahívásával, akkor Lawson mostanra készen állhatna rá, hogy előléptessék. Így alig tíz futammal a háta mögött viszont félő, hogy úgy járna, mint Gasly és Albon. Nem csak Perezt, de Markót is ideje lenne nyugdíjba küldeni, mert már hosszú idő óta mindig rossz döntéseket hoz az utánpótlás terén, sohasem sikerül ráéreznie, kit mikor hova érdemes beültetni.
tegnap 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs vesztenivaló a RedBullnál, Perez szintjét bármelyik másik versenyző tudná hozni. Tsunoda ott van éve óta. Be kell tenni, hiszen azért vannak ott abba a csapatban, hogy aztán felvigyék őket a nagy csapatba. Ha megállja a helyét, akkor okés, ha meg, akkor nincs is értelme, hogy foglalja a helyet a RB kötelékben. Hadjar pedig simán mehet Tsunoda helyére a VisaRB-hez.
tegnap 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!