F1: Szerintetek ki fogja vezetni jövőre a Red Bull másik autóját?
Úgy néz ki Pereznek lefőtt a kávé és elküldik, mondjuk tett érte rendesen.
Tsunodát én nem merném odatenni, mert forrófejű, Lawson viszont szerintem tapasztalatlan, Colapintóról nem is beszélve.
Én kivásárolnám a Williamstől Sainzot, és akkor az argentin is ott lehetne jövőre a rajtrácson.
Sainz lenne a top választás, nem is kérdéses. nem tudhatjuk van-e valami a háttérben... nagyon elhamarkodottnak tűnt ez a williams-es bejelentés, mert sokkal jobb pilóta ő annál.
Lawson lenne a kézenfekvő, de hát nem tűnik jobban, colapinto se, mint pérez. Így pedig még mindig van esélye péreznek.. hihetetlen. Bottas és a többi kikerülő szintén kuka.
Cunoda még talán...
Valószínűleg ők se tudják amúgy. Pedig ezen ment el a csapatbajnoki cím idén.
Ma délután olvastam, hogy ugyan nem hivatalos hír, de belsős értesülés, hogy a hétvégi abu-dhabi szezonzáró után bejelentik hogy Perez távozik. Mondjuk éppen ideje.
Sainz lenne a legoptimálisabb választás teljesítmény, tehetség alapján, ugyanakkor rizikós lenne házon belül + ki kéne őt vásárolni egy élő szerződésből, szóval őt nem igazán látom jönni.
Papíron Tsunoda a legesélyesebb, de őt szerintem ugyanúgy felesleges fölvinni Verstappen mellé, le lenne darálva hamar, ráadásul az utóbbi időben megint egyre idegesebb.
Lawsonnak egy évet még tanulnia kellene a kiscsapatnál, ő korai lenne, így Colapinto is, mindkettejüknek kell még 1-2 év hogy beérjenek.
Albont esélytelennek látom, őt is ugyanúgy ki kéne vásárolni, ráadásul ő már kapott esélyt, a Red Bull nem arról híres hogy adnak második esélyt (habár pont Perez az aki irreálisan sok türelmet kapott, szóval ki tudja).
Piastrira, Russellre 0% esélyt látok jelen pillanatban, két versenyképes csapatnál van fix helyük, Verstappen mellé egyikük se menne vízhordónak, ahhoz túl jó pilóták.
Bottast, Magnussent a koruk miatt nem látom jönni, nem nagyon van bennük fejlődési potenciál ennyi idősen már, perez 2.0 lenne bármelyikükből.
Szóval nehéz kérdés. Reálisan talán Tsunodának állnak a legjobban a lapjai, és ez megmentheti Colapintot is egyúttal (vagy felhozzák az F1-be Hadjart, ilyet is hallottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!