Kit ültetnétek jövőre a Sauber üresen maradt ülésébe Hülkenberg mellé?
Egyetlen hely maradt kiadó a jövő évi rajtrácson, miután tegnap hivatalosan is bejelentették az RB-nél Ricciardo kirúgását és Lawson érkezését (már a következő futamtól).
Ez pedig a Sauber, ahol jelenleg Bottas és Zhou versenyez, de jövőre legalább az egyikük (lehet mindkettő) biztosan távozik, hiszen bejelentették már Hülkenberget. Társának több embert is rebesgetnek,azt is hogy Bottas marad, szóba került az újonc Bortoleto, valamint az is hogy Colapintot átigazolják oda, miután a Williamsnél Sainz érkezése miatt biztosan nem lesz helye.
Kérdésem: ha rajtatok múlna, kit ültetnétek be az utolsó üresen maradt helyre az F1-ben?
Pár napja ment egy pletyi, hogy Bottas marad. De szerencsére nem lett megerősítve, nem is értem ki fizetne ezért 10 millió dollárt, nettó középszer, megélhetési pilóta.
Hulkenberg szerintem tök oké, kell a rutin, meg az sem hátrány, hogy német, ha az Audi vonalat nézzük, de ’25-re bőven elférne mellé egy tökös újonc, mint Franco, főleg, hogy ez a csapat jövőre tökutolsó lesz, ami érthető is valahol..
Kérdező, Lawson érkezése eddig csak az idei maradék futamokra hivatalos, a jövő évre még nincs megerősítve, csupán a legnagyobb esélyes!
Colapinto már élesben bizonyított futamon: csak 3 versenye volt eddig, de azokból is egy pontszerző (ráadásul abból sem utolsó, 8.) és két pontszerző közeli (11., 12.) helyen végzett, nagy tehetség rejlik benne, mindenképp Őt választanám a Sauber/Audi helyében!
Nem is értem Bottas hogy lehet még opció. Volt pár jó versenye egy űrmercedesben, ami annyira jó autó volt, hogy felülprezentálta a finn valós képességeit (Hamiltonét is).
Még kis Schuminak is hamarabb adnék még egy esélyt, mint a színtelen, szagtalan, alibi Bottasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!