Lehet még verstappen világbajnok az f1-ben?
Ő vezeti a pontversenyt, vagyis jelenleg neki áll a zászló.
Minden aspiránsnak őt kell utolérnie és megelőznie a pontokat illetően a még hátralévő 6 futamon.
Norrisnak 52 ponttal kell többet szereznie nála.
#13 Na igen. Csak kihagysz néhány tényezőt az egyenletből. Te ugyanúgy egy futam alapján feltételezed, hogy Verstappen az összes hátralévő futamon (+sprinten) második helyen fog célba érni.
Egyelőre ez az utóbbi időben csak két futamon volt így (Hollandia és Szingapúr).
Aztán ne feledjük az olyan tényezőket mint hogy:
-ott van egy Piastri aki szintén McLarent vezet, ha Norris mellett ő is befér Max elé, az máris borítja a matekot
-ott a két Ferrari, akik minden pályán full máshogy teljesítenek, most valóban nem voltak veszélyesek, de Leclerc nyerte Monacót és Monzát, simán nyerhetnek még valahol máshol is
-nem kalkuláltál műszaki hibákkal, rajtbalesetekkel és hasonlókkal, ami azonnal átír mindent, és soha nem lehet kizárni.
6 futam (+3) sprint még nagyon sok. Ha már csak 4 verseny volna hátra, én is azt mondanám ez már megvan. De valamiért úgy érzem Norris Abu-Dhabira elkapja Verstappent. Minden futamon hozott rajta az utóbbi 5-6 hétvégén. Sokkal erősebb a McLaren jelenleg.
"Na igen. Csak kihagysz néhány tényezőt az egyenletből. Te ugyanúgy egy futam alapján feltételezed, hogy Verstappen az összes hátralévő futamon (+sprinten) második helyen fog célba érni."
Te meg feltételezed, hogy a hátralévő futamokon és a sprinteken is sorozatosan Norris nyer. Erre semmi garancia nincs. Sőt!
Egy futam alapján?! Az idei szezonban hányszor végzett Verstappen az 5,. 6. helynél előrébb?! Egyszer?! Mert akkor nem ugyanazt néztük. Hogy az előző éveket ne is nézzük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!