Mit tippeltek, ki végez idén a Forma-1 világbajnokság második helyén?
Figyelt kérdés
máj. 20. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Norris
Leclerc
Sainz
Perez
Piastri
Hamilton
Russell
Alonso
Verstappen (valaki megveri őt a végén)
másik pilóta
25 szavazat
3/9 MDaniel98 válasza:
Jelenleg Norrisra tennék, de vmelyik Ferrari is esélyes, Perez szerintem gyenge ahhoz, hogy ezt a már nem annyira domináns Redbullal behúzza. De természetesen Max lesz a világbajnok.
4/9 anonim válasza:
3
Koximaxi ahogy biztos előnyt szerez meg fog táltosodni Perez és behozza a második helyre.
5/9 anonim válasza:
Rányomtam Verstappenre. :) Ez az év még egyáltalán nem úszott el, most már zsinórban a második futamot láttuk, ahol a McLaren képes volt harcolni a Red Bullal.
7/9 anonim válasza:
Max Verstappen
A csávó és stábja, szerelők stb. az elmúlt 4-5 futamon olyan mélyre kerültek amit eddig nem láttunk a Red Bulltól 2021 óta. Persze szépen csillog az a 3 VB cím is, azokat már senki nem veheti el tőle.
2 hét múlva Bakuban valszeg Lando megelőzi egyéniben.
8/9 krwkco válasza:
"2 hét múlva Bakuban valszeg Lando megelőzi egyéniben."
És azt hogyan? 62 pont közöttük a különbség.
És ezt azok sem tudják, akik zöldet nyomtak #7-re?
9/9 anonim válasza:
Én nyomtam egy szép pirosat, mert valóban ostobaság :)
...
Én egyébként azt gondolom, hogy a McLaren-nek erőből be kéne húzni az egyénit, de el fogják taktikázni, és hajszállal Ver mögött végez Norris.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!