Az Aston Martin Newey-jal és Alonsóval világbajnokok lesznek 2026-ban?
Tudok Newey távozásáról, csak nem tudom, hogy miért most szezon közben ment el a Red Bull-tól. Bár pontosan nem tudom, hogy mikor távozott.
Szerintem nem lesz világbajnok sajnos, pedig Alonso megérdemelne még egy-két világbajnoki címet a kettő mellé.
Ugyanezt megkérdezték három órával korábban, úgyhogy nem fogok új választ írni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__versenyek-olimp..
2026-ban kissé korai lenne. A Red Bullnál is öt évbe került, mire versenyképes autót tudott alkotni.
Alonso akkor lehet világbajnok az AM-nal, ha nincs igazam, és már 2026-ban, vagy legkésőbb 2027-ben igazán ütőképes kocsi fog a rendelkezésre állni. Sokakkal ellentétben nem érzem úgy, hogy látszódna rajta a kor. Csak mert Stroll legyőzte kétszer úgy, hogy a motivációja látványosan visszaesett? Hagyjuk már... Egyedül időmérőkön tompább kicsit, de sosem ez volt a legerősebb oldala.
"Sokakkal ellentétben nem érzem úgy, hogy látszódna rajta a kor. Csak mert Stroll legyőzte kétszer úgy, hogy a motivációja látványosan visszaesett? Hagyjuk már..."
Nem csak erről van szó. Alonso az Aston előtt két évig az Alpine-nál vezetett, de egyik évben sem sikerült meggyőzően Ocon fölé kerekednie, egyik évben egy picivel előtte végzett, a másik évben egy picivel mögötte. Most mondhatjuk, hogy nem volt jó a kocsi, nem volt jó a csapat, és nem volt jó a csapattárs, és ezek betettek a motivációjának, de ne szépítsük: a fiatal Alonso úgy elverte volna Ocont, mint a huzat.
2026 a szakértők szerint annyira lutri, hogy ugyanannyi eséllyel betalálhat a Williams is, mint mondjuk a Ferrari.
Ezzel a szemmel id. Stroll nagyon nagyot húzott Newey-val, mert valljuk be, a pali egy zseni, és ha szállítja a győztes konstrukciót, akkor kis túlzással tökmindegy, ki vezeti az autót.
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen helyzetben mennyire lenne hátrébb szorítva Alonso kicsi Strollal szemben.
"Ha jó lesz az autó, akkor az Lance alatt is jó lesz..."
Ja, láttuk tavaly :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!