Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kutyaúszás mikor kerül be az...

Kutyaúszás mikor kerül be az olimpiai versenyszámok közé?

Figyelt kérdés

szept. 10. 15:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt te voltal aki nem ertette. Mar a masodik valaszomban leirtam hogy freestyleban barhogy lehet uszni.

Ha megertetted volna akkor felfogtad volna hogy bar lehet barhogy, senki nem ussza mashogy csak gyorson.

Mondjuk nem csodalkozom hogy nem ertetted, hisz feltetted ezt a vegtelen primitiv kerdest.

szept. 12. 22:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Na ezt is sikerült összerakni? Akkor azt is megértetted, hogy ilyen alapon a kutyának és a mellnek ugyanannyi értelme van, elvégre ha egyik sincs, mindkettőt frísztájlozhatod
szept. 12. 23:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Te szandekosan vagy ilyen nyomorek?

Attol hogy nem mellben usszak a gyorst miert ne lenne ertelme? A vegyes uszas egyik szama, hosszu tradicioja van, komoly szabalyrendszere. A kerdesedhez semmi koze.

A kerdesed a kutyauszasrol szolt, amiben lehet uszni az olimpian. Nincs onallo kutyauszas mint szam, de semmi nem tiltja hogy ugy ussz bizonyos szamokban.

De bekerulni soha nem fog onalloan az olimpiara. Tobbek kozt azert, mert senki nem uszik kutyaban.

szept. 13. 05:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Na, csak ki tudtam húzni egy hasznos választ, köszönöm az erőfeszítést. Persze a kis dühösködés felesleges volt, elvégre teljesen indokolatlan, ha visszaolvasol mindent
szept. 13. 10:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hasznos valasz ott van az osszes tobbiben. Az hogy te nem ertetted az kinek a hibaja? Mint mondtam, nem csodalkozom, hisz sikerult feltenned a het legostobbabb kerdeset.
szept. 13. 11:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Felesleges már ez a vagdalkozás meg sértett mutogatás a kérdésre. Inkább vond le a tanulságokat!
szept. 13. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Most akkor indulsz az olimpiára ?

Kutyauszásban 4 év alatt oda lehet érni Los Angelesbe.

szept. 13. 13:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én kutya
szept. 13. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!