Miért nem olimpiai szám a robotika harcverseny, és az E-sport?
Figyelt kérdés
Robotika harcverseny alatt ezt értem.
De lehetne az E-sport is. (PC és konzol kategória).
aug. 19. 14:49
1/6 anonim válasza:
Egyrészt, mert nem testmozgás alapú sport.
Másrészt, hát még csak az hiányozna. Így rengeteg olyan versenyszám van az olimpián, amik nettó hülyeségek, és nem oda valók.
3/6 anonim válasza:
Mert nem Te magad mozogsz. Az olimpia viszont az igazi sportokra épül, vagyis ahol a saját fizikai képességed számít! Ne úgy akarj nyerni, hogy ellustulva távirányítasz, ha nyerni akarsz, küzdj meg érte, teljesen jogos elvárás az olimpián!
4/6 anonim válasza:
Így is eléggé el van csesződve az olimpia a hülye újításokkal. Nem követem, de még engem is bosszant, pláne az, hogy az idei csak a b*zikról szól. Szép lenne ha azt kéne nézni, ahogy két kocka PS-ezik.
5/6 NTBS válasza:
Hamarosan lesz E-sport olimpia, ha jól tudom.
Azt én sem értem minek.
6/6 mandragora.gyoker válasza:
Mert ezek nem sportok. Rendezzenek külön olimpiát ezeknek a kockáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!