Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Atlétikárs vagy úszásra...

Atlétikárs vagy úszásra irassam a gyerkőcöm?

Figyelt kérdés
Hat eves a kisfiam es nem tudom eldonteni hogy melyik sportra irassam. Mindenben nagyon ugyes minden mozgasra rogton raerez. Uszni megtanult mar tetszik neki de az atletika is erdekli. Viszont a ketto egy idopontban van… otlet hogy melyikkel jarna jobban?

#úszás #sport #atlétika #Verseny sport
aug. 26. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha tud úszni és időnként elviszed úszni, akkor most atlétizáljon.
aug. 26. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Vidd el egy atlétika edzésre, utána kérdezz rá, melyik tetszett neki jobban és amit jobban szeret, azt folytassa. Más településen nem jöhet szóba a másik, hogy ne legyen ütközés? Mondjuk kedden úszás, szerdán atlétika?
aug. 26. 22:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem most elviszem uszni hogy tokeletesen megtanulja es az ad neki egy alapot. Ugy tudom az atletikat lehet kesobb is kezdeni az uszast erdemes hamarabb. Most ovis atletika van azon egyszer voltunk az csak kb egyelore jatekokbol allt mint a fogocska stb. Lehet hogy jovore ha sulis lesz valtunk atletikara ha megsem jonne be neki az uszas.
aug. 27. 07:05
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Az atlétika rombolja a testet. Az úszás gyógyítja. Válassz
aug. 27. 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4 jajjj de romboló hatású, hogy sokat futsz, mégis mindenki ezt csinálja, aki fogyni szeretne. A súlylökés erősít is. Ennyi erővel ne kezdjen el egyáltalán sportolni sem, mert bármiből van sportsérülés, kivéve a sakk.
aug. 27. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Több sportágat is próbáltass ki vele, amelyik neki tetszik, arra írasd be.
aug. 27. 11:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Vidd el mind a két edzésre és amelyik jobban tetszik neki.
aug. 27. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem pedig a krikett vagy a baseball sportot kellene kipróbálnia. Esetleg még a krokett (croquet) is szóba jöhet, vagy a golf.
aug. 29. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem úszás, vizilabda, atlétika vagy torna.
aug. 31. 03:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Sorrendileg, úszással kezdik a vizilabdázók, kesobb még mindíg lehet atletizálni is.
aug. 31. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!