Kopasz Bálint miért bukta el ilyen látványosan a K-1 1000 métert a párizsi olimpián?
Nem véletlenül adtak előzetesen (tehát júliusban) hasonló esélyt az aranyra Carriingtonnak és Fishernek a fogadóirodák:
K-1 500m Sprint - Winner Betting Odds ·
Lisa Carringdon. 6/4 · Aimee Fisher. 6/4 ·
Tamara Csipes. 5/2 · Emma Aastrand Jorgensen. 13/2
Mindenki tudott Fisher bombaidejéről is.
Csipes oddsai elmaradtak ettől, de messze nem tartozott a sci-fi kategóriába a győzelme a fogadóirodáknál sem.
A magyar szakmai berkekben pedig ennél is magasabbak voltak a vele kapcsolatos remények.
De most már hagyjuk Csipest és koncentráljunk Kopasz Bálint meglepetés-vereségének okaira, ha kérhetem.
Varga Ádám a tavalyi évben Bálint előtt volt. Véleményem szerint abszolút megérdemelte hogy egy olimpián is legyőzze. Bálintnak az olimpia előtt kicsit túl volt..nem tudom jól megfogalmazni, de nagyon feltolták az egóját, már-már egészségtelen szintre, amíg Ádám teljes alázattal volt a sport felé, és ez a nyilatkozataikban, a versenyeken való megjelenésükön is látszott. Dostal régebben lazán verte Bálintot, illetve az utóbbi években általában stabil negyedik volt, én a magam részéről sejtettem hogy lesz még nagy dobása 1000 egyesben.
Tamara pedig nem volt aranyesélyes, aki egy kicsit is benne van a sportban, pontosan tudta hogy Lisa-hoz valószínűleg senki nem fog felérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!