Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Olimpiákon miért drukkolnak...

Hokedli pörkölttel kérdése:

Olimpiákon miért drukkolnak sokan olyan sportolóknak akiket 2 olimpia között lese szarnak?

Figyelt kérdés

aug. 13. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Sok a képmutató ember
aug. 13. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert divatdrukkerek, akár hazai, akár külföldieknek szurkolnak. Bírtam mikor néhány fura ismerősöm az algír boxolót éltette azon a bizonyos szombat délutáni meccsen, mikor megkérdeztem hogy amugy mit tud az országáról, azt se tudta hol van Algéria a térképen.
aug. 13. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az túlzás hogy le se szarnak, de ennyi sportágat folyamatosan követni lehetetlen. Én pl. ha elcsípek a tv-ben egy vívás vb-t vagy úszás vb-t, akkor megnézem, a tavalyi női vívás döntőt is láttam. A budapesti atlétikai vb-n is követtem a magyar sportolókat pl. Halász Bence. Kisebb sporteseményeket ezekben a sportágakban nem is közvetítenek. Az olimpiának pont ez a lényege, hogy 2 hétbe belesűrítve lekeverik az összes valamirevaló sportot, könnyen lehet követni.
aug. 13. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Mert a politikuszok is csak választáskor szorkolnak a szavazatokért, utána le se szarják a népet.
aug. 14. 04:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem pl. érdekel(ne) az atlétika, de ritkán közvetítenek ilyesmit, és általában időm sincs nézni. Nekem jól jött ez a mostani olimpia, itthon voltam, tudtam nézni.

(A foci vb-n, eb-n is megnézek néha egy-egy meccset, pedig általában a focit sem követem....)

aug. 14. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk például azért, mert olyan sportágban indulnak, ami adott embert annyira nem érdekli, és ezért nem is hallott róluk korábban.

Én például ritkán nézek sportot, bizonyos sportágak érdekelnek, ezeken felül szinte csak az olimpiák idején nézek más sportokat. Most az olimpiai záróünnepély után másnap például már nem is volt olyan a normál sportközvetítésekben, ami akár halványan is érdekelt volna - tudom, fizessek elő a Maxra. :D

aug. 14. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:

-képmutatás

-hagyományok

-kötődés

-két két varázslat a közéletnek

-négy évente, tehát ritkán, tehát fontos, mert nem naponta gyorsan jövő gyorsan lecsillapodó élmények ezek

aug. 18. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!