Melyik sportágat tartod legkevésbé olimpiára valónak?
Figyelt kérdés
Azok közül, amik most (is) voltak.aug. 11. 22:25
A kérdező szavazást indított:
BMX
Breakdance
Golf
Gördeszka
Ritmikus gimnasztika
Trambulin
Sportmászás
Íjászat
Szörf
Egyéb (leírom)
37 szavazat
1/25 anonim válasza:
Minden olyan sportágat ahol nincs objektív szempont, csak szimpátiára (és kenőpénzre) adnak érmet, mint pl. műugrás, szinkronúszás, torna stb.
3/25 anonim válasza:
Ritmikus gimnasztika miért került be a választási lehetőségek közé? Nagyon látványos sportág, a lányok nagyon ügyesek és szépek.
4/25 anonim válasza:
Én a férfi labdarúgást törölném (tudom klasszikus sportág az olimpián), pedig szeretem a focit és szoktam is nézni de mi szükség arra, hogy a B vagy C válogatottak versenyezzenek?Í Egy világbajnokság sokkal színvonalasabb.
5/25 anonim válasza:
A lövészet…
Azt meg én is meg tudnám csinálni
6/25 anonim válasza:
Ezekből csak a breakdance amiben kifogásolni lehet bármit is, hiszen inkább művészet, mert ok hogy fizikailag összetett, de ez sok más táncra is igaz. A többi nem értem miért kerül ide.
7/25 anonim válasza:
5-ös, hát meg nyilván futni meg úszni is tudsz... Próbálj meg kvalifikálni valamelyik világversenyre ezen számokból, meglátjuk, milyen sikerélmények érnek majd.
8/25 anonim válasza:
Az RSG-s lányok a legszebbek. Full nőiesség, és nem ginyák mint a magasugrók, nem is törpék mint a tornászok, nem is izomvállúak mint az úszók, atlétikások.
10/25 anonim válasza:
Az első fogalmazta meg a legjobban.
Még a nyomorult golfban is van objektív mérce, amivel el lehet dönteni ki nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!