Csipes Tamara jó csaj szerinted?
Figyelt kérdés
aug. 10. 13:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
2/24 anonim válasza:
Jó.igen és szépen, értelmesen nyilatkozik
3/24 anonim válasza:
Inkább félelmetes.volt valamilyen doppingügye is pár éve.
4/24 anonim válasza:
Szerintem szép nő... brutál izomzattal :D
Kár, hogy nem látjuk 4 év múlva már az olimpián.
(Nem dopping ügye volt hanem nyomott egy kis koko-t aminek a maradványait kimutatta a doppingteszt évekkel ezelőtt).
5/24 anonim válasza:
Azt nem értem, miért volt rajta olyan rövid felső a dobogón, hogy teljesen kilátszott a hasa amikor integetett.
8/24 anonim válasza:
Érdekes, hogy kokó miatt eltiltották. Minek?
9/24 anonim válasza:
Elmegy..inkabb Kozák Danuta <3 ha már kajakosok.
10/24 anonim válasza:
Szerintem nem rossz csaj, de nőként nem irígylem a vállait, az már nekem túl sok, nagyon férfias.
Az egyéni ezüstje után szimpatikus volt a nyilatkozata is amúgy, kicsit féltem tőle az előző nyilatkozatai után, hogy nagyon bosszús vagy flegma lesz, szerencsére örült 🙂
5!
Ez nekem is feltűnt, de nem csak Tamaránál, hanem az összes többi dobogós magyarnál is... Nekem a nadrág fazonja sem tetszett amúgy 🙃
(Neked kimondottan csak nála volt feltűnő, vagy csak hétközben nem volt időd eredményhirdetést nézni? 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!