Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mekkora a baj a K-1 1000...

Mekkora a baj a K-1 1000 méteren toronymagas favorit Kopasz Bálintnnál és Varga Ádámnál, így, hogy a férfi kajak négyes lebőgött az olimpiai döntőben?

Figyelt kérdés

aug. 8. 14:03
A kérdező szavazást indított:
Aggasztó
Nem kell aggódni a kajak egyes miatt
8 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy függ össze? Az említett kajakozók nem voltak a magyar négyes tagjai az olimpián.
aug. 8. 14:21
 2/12 A kérdező kommentje:

Tényleg?:o

De miért? Miért nem ültették be a jelenlegi két legjobb magyar férfi kajakost a négyeshajóba?

Túl sok lett volna a terhelés? Vagy indultak ők is de ez az egység jobb volt?

Egyébként köszi a választ, ilyen mélyen nem követem.

aug. 8. 14:39
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Ők egyesben és párosban is indulnak az olimpián, valószínűleg sok lett volna négyesben is.
aug. 8. 14:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak mert a lányoknál azt láttam, hogy az egyesmenők a négyesben is ott voltak (Carrington, Csípes), de ezek szerint a program ezt a fiúknál nem engedte. Meg tudom persze h nem mindegy h ezres vagy ötszázas valaki.
aug. 8. 14:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor viszont a holnapi Tótka-Nádas kajak kettes kapcsán áll ugyanez a kérdés.
aug. 8. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

A Nádas-Tótka páros nem számít esélyesnek. Nézegettem az oddsokat tippmixpron a kajak-kenu versenyek előtt, az egyetlen versenyszám amiben magyar számít esélyesnek, az a K1 500 méter Kopasz Bálint és Varga Ádám is a top 3 ban.

aug. 8. 16:52
 7/12 A kérdező kommentje:

A Sports Illustrated aranyesélyesként jelezte a Totka-Nádas párost is a K-1 ezren kívül, ahol Kopasznak aranyat, Vargának bronzot jósolnak

[link]

aug. 8. 17:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Te a férfi kajak párost kérdezted. Abban így állnak most a szorzók:

[link]

Ez alapján ugyanannyi esélyük van nyerni mint az 5. helyen végezni.

aug. 8. 17:34
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Ezért kár volt tartalékolniuk. A Kopasz-Varga páros döntőbe se jutott K2 500 méteren.
aug. 9. 11:28
 10/12 A kérdező kommentje:

9:

De igen; a B-döntőbe, és ott hozták a 7. helyet..

aug. 9. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!