Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Melyik F1 futamon hangzott el...

Melyik F1 futamon hangzott el ez a legendás Palik aranyköpés?

Figyelt kérdés

"Nem létező íveket használ, nem létező íveket, körbeautózza! Hát megcsinálja!"

Azóta mémesítették is.

Illetve mi volt a kontextus, amiben elhangzott?

aug. 8. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Kína
aug. 8. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

2007 Európa nagydíj (Nürburgring, Németország).

A verseny nagy részében magabiztosan vezetett Felipe Massa (Ferrari), ám pár körrel a vége előtt eleredt az eső és Fernando Alonso (McLaren) hamar utolérte és támadni kezdte.

Egy kanyarban, ahol száraz körülmények között nem igazán jellemző az előzés, bevetődött Massa mellé, majd egy kőkemény manőverrel megelőzte.

Innen szarmazik a kommentár.

aug. 8. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

(itt már körök óta támadta amúgy)

aug. 8. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
(de szarul kommentált ez a palik amúgy, ezen az emlékek sem szépítenek - visszanéztem az előzés előtti köröket, két mondatot nem bírt összerakni, csak az íjj meg ájj, meg a két versenyző nevének ordibálása)
aug. 8. 11:04
 5/6 anonim válasza:
Én amúgy a 2006-os Brazil nagydíjra tippeltem volna, amikor Schumacher utolsó Ferraris évében az utolsó futamon a mezőny végéről indult, majd rohamléptekben próbált végigmenni a mezőnyön, küzdve a bajnoki címért, de ezek szerint nem ez volt.
aug. 8. 11:51
 6/6 MGéza ***** válasza:
49%
#4: Én sokkal inkább hallgatnám most is Palik helyenként baromságba torkolló dumáit, mint ezt a langyos, se íze sem bűze, unott hangú "szakértői" közvetítést. Palik mellett egyszer sem aludtam be futam nézése közben, ezeknél 20 perc múlva ásítozok.
aug. 8. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!