Milyen aranyköpéseket hallottatok Gundel Takács Gábortól a mostani foci vb-s közvetítései alatt?
Figyelt kérdés
Amik bennem megmaradtak:
...felrúgta Schweinsteigert... és terápiás jelleggel még a hátába is rúgott egyet...
a mérkőzésből még bő 20 perc van hátra... azaz 17 perc!
(mindkettő a döntőben hangzott el, de nem szó szerinti idézetek)
2014. júl. 14. 09:14
1/6 anonim válasza:
Schweinsteiger arc sebe után:
'' Na ez nem javít a kinézetén. Mondjuk nem is a szépsége miatt szeretjük''
(ez se biztos hogy szó szerint volt)
2/6 anonim válasza:
Nekem az, hogy egyszer Neuerezett, amikor Romero fogta a labdát. Egész tűrhető volt amúgy, de a szakkommentátorok természetesen lehúzták az összképet...
3/6 anonim válasza:
Nem tudom szó szerint idézni, meg most hirtelen nem tudom melyik meccs volt, de a lényeg az volt, hogy akik vezettek, azoknak a játékosával szemben szabálytalankodtak és ápolták a pályán, nyilván időt is húzott az illető vele. Aztán mikor levitték, a pálya mellé, hogy menjen tovább a meccs, akkor már jelentkezett is játékra, Gundel meg közölte, hogy valami vízér vagy ilyesmi lehet ott, mert rögtön meggyógyult, mikor odavitték.
4/6 Szépen Beszélek válasza:
Lelátón ült az Argentín kisfiú és azt mondta hogy Brazil ! :D
5/6 anonim válasza:
Meg volt az is a döntőben, hogy az Egyik Argentín játékos vmit bénázott és ezt mondta: Mit kolbászol ez már? XD
6/6 anonim válasza:
Nekem Mezei Dániel maradt meg leginkább, amikor mindig mellément a lövéseknél a labda, de már nem kapott levegőt az üvöltéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!