A magyarok miért ilyen szerencsétlenek minden sportban?
Figyelt kérdés
Mai termés:
Lévai Zoltán birkózó kikap, mert később kapott intést mint az ellenfele. Vigaszágra se jut mert természetes a következő körben az azeri birkózó simán kikap.
Kézilabda válogatott nagy nehezen vezetést szerez a svédek ellen, 15 mp-et kellett volna kibírniuk, végignézik ahogy kiegyenlít az ellenfél, majd elbukják a meccset.
Női vízilabda, az USA olyan szerencsétlenül és gyengén játszik támadásban hogy ilyet nagyon ritkán látni, persze a magyar válogatott őket is alulmúlja lőtt gólokban (4 gól egész meccsen) és kikapnak.
aug. 6. 21:35
21/21 A kérdező kommentje:
Ez a férfi vízilabda meccs is valami undorítóan szánalmas :D Leköptem inkább a tv-t, aztán kinyomtam, többet én magyar érdekeltségű kézilabda, vízilabda, kosárlabda stb. meccset nem nézek :D
aug. 7. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!